reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica u mnie tez troszkę słoneczko sie pokazuje, i nie jest zimno :)
A do Zoo wybieramy sie może na urlopie mojego czyli w lipiec-sierpień albo może jak sie zrobi bardziej ciepło to w któryś weekend może w maju ;)Więc bardzo chętnie wpadniemy jesli sie zgodzisz ;) I do Zoo razem sie wybierzemy :) Było by miłe, i może zarazisz mnie brzuszkiem (bo napewno niedługo bedzie fasolka u Ciebie ) :p

reklama
No własnie aby nie padało tylko Rysica :) Zdjęcia świetne, jeszcze jak byłam w ciązy to tez bylismy tam, ale było zimno, zmarzłam troszkę i jakoś z tego mi sie nie chciało oglądać tych zwierzątek, ale teraz to przede wszystkim dla dziecka bedzie radocha ;)))))))) Ja mam przy żyrafie i przy kotkach fotki tylko hahah,
ja1.jpgja2.jpg haha jeszcze blondi !!

Dzień doberek !
Mou, Kasiik - póki nie ma @, wszystko jest możliwe jeszcze!
Mamuśka - kiedy do ZOO chcesz jechać dokładnie? To może razem się wybierzemy :D:D:D:D A potem do nas na pazurki - ZAPRASZAM BAAARDZO SERDECZNIE i już mi się mordka cieszy :D:D:D Tak, ten zestaw co pokazywałam, ale mi odpisali, że odbiór osobisty jutro, więc jutro pojedziemy - dobrze, że mąż ma wolne UFF :D
No to jutro na Must Be The Music będę pazurki robić :D:D:D:D
Nikola, Ollena - buziak :* :)
IzulQua - tak, zdecydowanie ten sam typ muzyki lubimy :D Ja bym chciała częściej na koncerty chodzić, ale niestety nie mam z kim małego zostawiać. Ale, już się z Gadziem dogadałam, że jak plenerek w Wawie będzie, to jedziemy z Szymciem i się z nimi spotkamy :D

a pogoda u nas CUDNA!!! Błękitne niebo i pełnia słońca :D

Ojj fajnie się masz ;)

No, ja już się wyrobiłam ze wszystkim. Obiad tylko mam wstawić o 13.40 hehe ;) Chętnie bym spać poszła bo ostatnio coś się w ogóle nie wysypiam.. ;/ Ciągle zmęczona chodzę.. Wiecie co? Na szyi w okolicach węzłów chłonnych zrobiła mi się taka grudka.. Nie wiecie co to może być??

Ojj fajnie się masz ;)

No, ja już się wyrobiłam ze wszystkim. Obiad tylko mam wstawić o 13.40 hehe ;) Chętnie bym spać poszła bo ostatnio coś się w ogóle nie wysypiam.. ;/ Ciągle zmęczona chodzę.. Wiecie co? Na szyi w okolicach węzłów chłonnych zrobiła mi się taka grudka.. Nie wiecie co to może być??

A może jesteś po prostu przeziębiona i przewiało Ci jajnika skoro tak boli...??? Gorąca kąpiel na noc i aspirynka :)

Dołączam do Waszego szacownego grona :) termin rozpoczęcia staranek został ustalony na pół roku, czeka mnie więc czas przygotowań i fizycznych i psychicznych :)

Dołączam do Waszego szacownego grona :) termin rozpoczęcia staranek został ustalony na pół roku, czeka mnie więc czas przygotowań i fizycznych i psychicznych :)

Witam bardzo serdecznie :))))))))))) I juz teraz zyczę powodzenia :))))))))))))
pól roku to troszkę czasu wiec napewno bedziesz bardzo dobrze przygotowana :)
a dlaczego własnie az tyle ???????

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :-D Mąż rozkręca firmę, za dwa, trzy miesiące będzie wiadomo jaki ma zysk. Miałam tez kłopoty ze zdrowiem(wkleiłam post do tematy "intymnie") lekarze kazali poczekac z ciążą rok, minęło dopiero pół ;)

reklama
Aha , no wiec wszystko jasne :) Wiec oby firma przynosiła zyski i aby te pół roku szybciutko zleciały !!!!!!!!:) Ale najgorsze jest właśnie to czekanie !!! Bo wiadomo ze trzeba jeszcze tyle poczekać i nie ma innego wyjscia !!!!!!!!!!! a jakie to sprawy zdrowotne jesli można zapytać???

Doczytałam juz co przezyłaś !!!!!!!!! I jestem w ogromnym szoku :szok:
Ja cię kręce, nie moge uwierzyć ze takie coś mogło sie porobić przez jedną wkładkę, która przeciez jest bezpieczna !!!!!!!!!!!!! Na prawde przeżyłaś sporo, i jedną noga byłaś juz na tamtym świecie, aż mnie dreszcze przechodzą , Po tym co napisałaś JA NIGDY SIE NIE ZDECYDUJE NA WKŁADKĘ, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najważniejsze ze nie wycieli Ci macicy i na pewno zajdziesz w ciążę, trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry