reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Eeeeee, zanim Ja znów zajde to minie , ciort wie ile ;(((((((((((((((((( a dziś juz bym była w 4 miesiącu :(((((((((((((((((((((

Nawet nie dostałam jeszcze okresu po poronieniu( a to juz miesiąc) wiec dopiero po 2 cyklu zaczynamy!!!! a to jeszcze tak długo :((((((((((((((((((((((((
Juz bym chciała !!!!

a nie mowil ci gin ze mozesz sie starac zaraz po okresie ? ja gdzies czytalam artykul ze zaleca sie zagramanica wlasnie przytulanie zaraz po poronieniu bo jest wieksza szansa .....ale w sumie nie konsultowalam tego z ginem ....

ja tez czytalam no i o tym gadalam z ginem ze najlepiej co dwa dni mniej weicej 4 dni przed i do 4 dni po owulce - tylko kto kurde na 100% w czasie trwania cyklu wie ze dzis akurat owulacja ( wiaodmo ze jak ktos dlugo mierzy temopke bada szyjke to wie) ale tak zwykly smiertelnik ?! hyhy

Kasiurek testy owulacyjne są wiec kup :) i bedziesz wiedziec kiedy masz owulacje :)

Mi lekarka powiedziala ze pół roku trzeba czekać ale ja jej nie słucham bo mnie olała i nawet nie zbadała na kontroli, ale po @ pójde do niej jeszcze raz i niech robi USG a jak nie to prywatnie, a potem sie staramy, po 2 cyklu to na bank juz , jesli bedzie dobrze wszytsko :) Mój chce juz po pierwszym cyklu, bo dziewczyny sie własnie wypowiadały na innym forum ze im niektórzy lekarze mówili ze juz po 1 cyklu sie starać bo są szanse ze szybciej sie zajdzie a jak pisałam kiedys nikt nie zagwarantuje mi ze jak zajde w ciąze np po 2 cyklu czy po pól roku to juz nie poronie, zawsze jest ryzyko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamuska23, dokladnie drugi, zawsze za pierwszym razem sie udawalo ale teraz chyba bedzie trzeba bardziej sie postarac.Czekam na nastepna owulke z lewej strony i probujemy znowu.(nie mam praw. jajowodu, bo stracilam go przy pierwszej ciazy pozamacicznej i mam wieksze szanse powodzenia przy owul. z lewej str. wiec dzialamy co drugi miesiac).
Nie wiem jak to wyglada z medycznego punktu widzenia, ale mysle ze jesli jestescie gotowi psychicznie to powinniscie jak najszybciej zaczac staranka bo nie wiadomo kiedy sie uda, a dlugo staraliscie sie poprzednim razem?(pewnie pisalas juz o tym, ale ciezko przebic sie przez te liczbe postow)
Natasza30 Witaj, dolaczamy tego samego dnia:)oj wiem co czujesz, tylko czym dluzej sie czeka tym, gorzej, tak mi sie wydaje.Ja tez zwlekalam i zwlekalam, az w koncu podjelismy decyzje.Widze jak mojej malej nudno samej bez rodzenstwa wiec oby szybciutko sie udalo:)

Ostatnia edycja:
Ja tez miałam śluz przed @, tzn raz mniej , raz wiecej, raz w ogóle, w sumie to mozeszmiec na @ albo na ciaze, mnie dzis boli na 2 znów wiec moze małpa przyjdzie- bo czas najwyzszy na nia, choc dziewczyny czekaja nawet i 6-7 tygodni , no ale 4 juz za mna prawie wiec teraz juz z górki chyba ze nie dostane i trzeba bedzie isc do lekarza :(

Mamuska u mnie raczej inaczej nie moze byc niz na @ :( ale przynajmniej nad solinka beda staranka:)hehe w krzaczkach na robaczkach pojdziemy zwiedzac przyrode ptaszkiiii itp haha:-D

reklama
Do góry