reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica !!! - rewelacja :) :) he he he Brawo dla niuńka :)

Aha - Mamuśka - te kwiaty na tapecie są super, ale musisz kupić duuuużooo więcej niż potrzebujesz, żeby każdy oddzielny pas połączyć w jedną całość, bo inaczej kwiatki nie będą się łączyć i nieciekawie może być...

Ostatnia edycja:
reklama
Mou, super te panele !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo pomysłowe :)
Uchwyt jest płaski (chyba) hehe, juz zamówiłam, wiec w sobote zagonie mojego do mocowania :))
Rysica , brawo, jak pięknie, Jaś jak sie przyglądał Szymkowi jak recytuje ten wierszyk :)))) 2 razy mu puszczałam juz ;))))))

Rysica wiem jak to jest , ja juz chyba 4 razy zmieniałam rozstaw mebli odkąd mu mieszkamy i tak ciągle coś mi nie pasuje hehe :))
My tak chyba od roku juz chcemy ten telewizor na ściane rzucić wiec teraz od razu kupiłam bo wiem ze zaraz na coś innego by było trzeba kasw wydać a tak to juz po ptokach !!!!!!!haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rysica śliczne zdjęcia

a co do wierszyka też mam ten wierszyk nagrany z Wiki jak miała niecałe 2 latka!!!!!!!!!!!!!
dokładnie 16 czerwca 2009 roku ponad miesicą przed drugimi urodzinkami jejku jak to dawno było i jaka ona malutka jeszcze!!!!!!!!

szybko łapcie linka bo potem usunę!!!!

Ostatnia edycja:
Nikola My juz zobaczyliśmy, Jaśko oczywiście jak zobaczył to zachwycony :)))))))

Bo są jeszcze inne tapety , ( zrobiłam zdjęcia, bo ja szybko zapominam co i za ile )

tapeta2.jpg no i jeszcze jest opcja , tego pomarancza i znów 2 paski wzorów, albo ten fiolet i 2 paski tego wyżej wzoru :)

na tym flmiku to jeszcze taki słodki dzieciaczek jak ten czas szybko leci jejku aż mi sie łezka zakręciła

mamuśka
chyba lepszy ten fiolecik

Ja dziś obejrzałam film na facebook jak Jaś zaczął chodzić, i obejrzałam chyba ze 4 razy bo sie nie mogłam napatrzeć , zleciało to szybko !!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, dziękuję :*:*:*:*:*:-):-):-) :zawstydzona/y:
moja matczyna duma pęka w szwach hahahahaha
a tak na serio, to on tu i tak wariował zamiast mówić, bo wiedział, że filmuję, on naprawdę potrafi wyraźniej mówić, ale się popisywał teraz :p

Nikolaa - Wikusia prześlicznie mówi!!!! Mój tyle nie mówił przed drugimi urodzinami :p

Rysica ona bardzo szybko zaczęła mówić miała coś koło 14 miesięcy jak dość wyraźnie mówiła dużo słów...
A Szymuś ślicznie mówi nie można nic zarzucić

Ostatnia edycja:
Nikola to bardzo szybko zaczęła mała mówić :szok: Jas ma 1,5 roku a mówi tyle co pisałam, i jeszcze jak proszę aby cos pokazał np gdzie są rybki czy lampa to wskazuje paluszkiem i mówi TU :))

reklama
Mamuśka, przeglądam tapety z tego sklepu, co wrzuciłaś tę tapetę z allegro i się zakochałam w jednej stylizacji :D
ALLE TAPETY LACANTARA 2 TAPETA NA FLIZELINIE PS (1543738878) - Aukcje internetowe Allegro
już wiem nawet, którą ścianę bym zrobiła kremową, gdzie pasek ze wzorem kwiatowym jasnym, a gdzie ciemną tapetę i ciemny wzorek :D:D:D
Ale muszę te cholerne meble zmienić!!! I już wiem jak chcę zmienić... Tylko kasy brak...

Ostatnia edycja:
Do góry