reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie!
Chcialabym (oczywiscie jak mozna:))dolaczyc do Waszego grona, staraczek po raz drugi.Mam 2 i pol letnia coreczke i rozpoczelam staranie o drugiego szkraba.Mam nadzieje ze bedzie nam razniej oczekiwac na pozytywne wyniki tescikow.Zycze wszystkim mama powodzenia i obysmy wkrotce przeniosly sie na forum mam zaciazonych i oczekujacych na narodziny drugiego bobasa.

reklama
Kochana no to także wygląda świetnie ;) Ma się ten gust haha :)))))
Ja chyba szafe wyrzucę do pokoiku małego zeby tych mebli było tak fajnie mniej a nie zagracone, bo w pokoju u małego tylko nasze łóżka komoda (którą sami zrobiliśmy, a raczej przerobiliśmy w stylu dziecięcym hehe)

i taka podłużna wąska komoda:) wiec jak naszego łóżka nie bedzie to sie zrobi pusto wiec szafa bedzie tam pasować jak ulał :)a w salonie bedzie przejżyście :) zresztą ja uwielbiam zmieniać wystrój , a mój się tylko piekli zawsze jak przyjeżdza a meble stoją gdzieś indziej :-) haha

Witaj Agnieszka !!!!!!:)))))) Fajnie ze do Nas dołączyłaś :)))) Ostatnio ciagle nas więcej :))) I bardzo dobrze ;)))
Który to cykl starań pierwszy ?????????

rysica - no aldnie synus mowi wierszyk ;] hihi
ładny pokoik ;] ja postaram sie wkleic pokik mlodego - jak juz sie dokopie do zdjec ;]

edut : udało sie ?

Ostatnia edycja:
No to i ja się dołączę do tego grona...
czy się staram?! Jeszcze chyba nie ale cały czas nad starankami myślę...jak to mój sznowny brat mi przypomina "z roku na rok nie młodnieję"
Nie wiem czy dałabym radę z dwóją maluchów...a jeśli później się nie uda?!
Tak źle i tak niedobrze...
No ale smęcić nie będę

dzisiaj okna pomyłam ale wiało :( jeszcze 4 dni i zobaczymy czy przylizie @....
ostatnio wpadłam w poszukiwaniem za moim podkładem dzisiaj sie dowiedziałam ze go wycofali i byłam w ostatnim kosmetycznym i tam był odrazu dwa wziełam:) znalazłam w końcu:)
witaj Natasza:) dasz dasz rade:)

reklama
Witaj Natasza:) Kto nie jak My damy rade, bedzie dobrze :)
Aga to sie narobiłaś z tymi oknami!!!!!!!!!!!
Dzis pogoda łaskawsza troszeczkę, bo głowy nie urywa, ale chłodno ;((((((

Mnie boli brzuch wiec może @ sie zbliża juz !!!!!!!:-):-):-):-):-)Ojjjjjjjj mogłaby by juz przyjść , krok do przodu juz by był a tak to miesiąc w miejscu :((((((((((((

Do góry