reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

A jakie zasłonki pasują ????? Bo teraz mam pomarańczowe wiec nie bardzo bedzie potem pasować, a chce sobie kupić z woalu te zasłonki na metry Woal kolorowy 1,5m szer, GATUNEK-1 , 10 kolorów (1553186371) - Aukcje internetowe Allegro bo kupie i okaże sie ze totalnie nie bedą pasować , do małego to zielone kupie bo jednak w tym roku tylko salon do odnowy za rok małego pokoik , moze juz bedzie druga dzidzia wiec wtedy sie pomyśli jak i na jakie kolory !!!!!!!

reklama
mamusia a pisałaś pisałaś że planujesz zmienić image salonu :-D
Jestem ciekawa efektów.
My się zastanawialiśmy nad powieszeniem telewizora ale nie chce mi się znów przestawiać mebli :-D
Ollena po 2 tygodniach to Wiki już sam wołał i nie zdarzało mu się zrobić w majtki.

klaudusia Patryk wolal sam od pierwszego dnia:) a, ze zdarzaly mu sie na poczatku wpadki to normalne, bo np popuscil i biegl krzyczac 'psi psi' na nocnik:) ale co sie bedziemy przekomazac, przeciez kazde dziecko jest inne:)

reklama
Do góry