reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej dziewczyny.
Po tabletce spałam... Co chwila się budziłam ale lepsze to niż nie spanie, bo w miarę żywa chodzę.
Mamusia cieszę się, że spędziliście miło popołudnie.

reklama
Hej kochane;)
Jaś juz mnie obudził przed 8 :((((((, ale juz 2 noc śpi sam, wiec dziś pewnie przyjdzie do nas, bo On tak co 2 noce śpi ;((((((
Ja juz rosół wstawiłam tylko ktoś jeszcze musi iśc po świerze buły do sklepu tylko kto??? mój jeszcze śpi a ja nie mam natchnienia !!!!!!!!!!
Ja jestem bardzo ciekawa klaudusia jak bedzie sie zachowywać Wiki jak wrócisz do domciu z maleństwem, oby nie był zazdrosny tylko a bedzie dobrze :):) Bo jak przypuśćmy zajde czerwiec- lipiec to mały bedzie miec około 2,5 roku wiec ciekawa jestem reakcji !!!!!!!:))

Aaaa.... niedługo pewnie dostane @ bo mój to juz szału ze mną dostaje, podobno jestem okropna, czepiam sie wszystkiego, dre sie bez powodu wiec stwierdził ze na bank zbliża sie @ bo zawsze taka jestem ze bez kija nie podchodż :szok: hehe, zresztą sama to widze jaka jestem jędza od wczoraj :-) hehe

No nic życzę Wam kochane miłej i udanej niedzieli :))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamusia ja też jestem ciekawa jego reakcji. Staram się żeby mąż spędzał z nim więcej czasu niż ja żeby już powoli odchodził od mamusiowania, bo ostatnio tylko mama i mama woła.
A właśnie miałam się zapytać jaś śpi już w swoim łóżku?
Moi mężczyźni pojechali już do teściowej. Ja zostałam, bo chora trochę jeszcze jestem. Mam dziś prawie cały dzień dla siebie :tak: Czekałam na niego 3 tygodnie hehe :-D Wiki jak mu się powiedziało, że jedzie to w 5 minut się zebrał, bo od prawie tygodnia przecież nie był na dworze przez chorobę.

Mamuśka serdecznie dziękuję:)
Ja nawet nie wiedziałam wtedy,że jestem w ciąży...czułam,że jestem ale test wyszedł negatywny więc zwątpiłam a potem zaczęłam krwawić,myślałam,że to @ ale po 3 tygodniach skierowano mnie do ginka i ten stwierdził,że to poronienie:(
A w styczniu tego roku byłam dawczynią komórki jajowej dla kogoś potrzebującego i jest ciąża:)))
Teraz kolej na nas:) Damy radę,jak nie w tym cyklu to w następnym:)))

dziewczyny poradzcie test ciążowy robiłam 23dc wyszedł negtywny 24dc miałam 37.23a 25 dc 37.13 tak z ciekawosci zmirzyłam 26dc czyli 1dc dosałam @ a temp 36.95 a 4dc 36.78 a dzis 5dc 36.86 rozumiecie coś z tego dopiero zaczynam mierzyc temperature wcześniej nigdy tego nie robiłam ale taka wysoka temperatura moze być czytam i czytam i coraz głupsza jestem :no:

Kaska tempka taka może być :tak: dopiero przed owulacją może spaść.
oliwkakarolina ciekawe jest to, co napisałaś. Pierwszy raz słyszę, żeby można było oddać swoje jajo.

Witam z rana :)
Nas niunia obudziła o 5.30 !!!
Właśnie zważyliśmy i zmierzyliśmy niunię - 93cm i 12,5 kg

I właśnie sprawdziliśmy siatki centylowe - okazuje się że wzrost ma na najwyższym - 97 centylu!!! A waga - na 50 he he - będzie w rodzinie koszykarka :-D

Ostatnia edycja:
Klaudusia - szkoda że w moim przypadku tak nie jest he he - mm właśnie stwierdził, że dla mnie brakło centyli !!!! ha ha ale śmieszne !!!...

reklama
Do góry