reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasik!!!!
To jak będziesz otwierała to dzwoń po nas!!! Mąż kucharz!!!!!!!!!!! Od 12 lat pracuje w 5* hotelu w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu :p
a ja mogę być kelnerką :D:D:D Mam w tym doświadczenie :) Niemiecki też umiem. Jejciu, jak ja bym się chciała do Niemiec wyjechać!!! Blisko do PL z jednej strony, a z drugiej opieka socjalna na dzieci - na poziomie europejskim! :D
Klaudusia - mojemu by się chyba tyłek nawet w nosidełku nie zmieścił :p a nosidełko mieliśmy zarąbiste - było właśnie długie! Chyba do 10 m-ca w nim jeździł. Ale naprawdę było super, długie i leciutkie przy tym :)

Dziewczyny, a jakie teraz macie foteliki? Bo my mamy już 15-36kg Chicco Key 2-3 i jestem z niego zarąbiście zadowolona! Jakbyście kupowały dla swoich to polecam w 100%! Testy przeszły podobnie do tych dwa razy droższych, a są w przystępnej cenie i mają naprawdę dobrze zagłówek rozbudowany i fajną regulację zarówno wysokości jak i oparcia wszerz! :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hello girls ;)
Widze, ze wagowe rozmowki. Moj Patryk niejadek straszny, teraz ma faze na suche bulki, owsianke i kasze jaglana, obiadow od kilku dni nie jada bo sa ble. Od jakis 8miesiecy wazy 12kg. 18kg jak na prawie 3 latka to wg mnie duzo, no chyba ze dziecko ogolnie wysokie i duze:) Ale mojej przyjaciolki corka skonczyla w marcu 3 lata, wazy 16kg i ogolnie jest wysoka i wieksza jak inne dzieci bo ma po kim w sumie. No ale moj Patryk chyba dojdzie do tej wagi za 3 lata;)
Dziewczyny moj Patryk jeszcze nie byl na bilansie 2latka? Podarowac juz sobie czy jeszcze jest sens?

Ostatnia edycja:
Ja dla Wikiego mam coneco od 15 kg dożywotnio :-D Nie narzekam ale też nie chwalę. Ostatnio pękł nam plastik od zapinania pasów i muszę Wikiego już przyczepiać zwykłymi. Dobrze, że jest wysoki to mu już nie przeszkadza ten pas.

92 cm miał w lutym. Pewnie za dużo się nie zmieniło.
Ollena a ile teraz ma? Nie wiem jak jest u Was z tymi bilansami ale w Pl wszyscy chodzą.

Ollena nie uda Ci się zapinać dziecka do 36 kg a dlatego, że to jest fizycznie niemożliwe i przede wszystkim dla dziecka niebezpieczne. Zauważ w instrukcji fotelika na jakiej wysokości powinno dziecko mieć pasy. Jeśli pasy będą wychodzić na wysokości piersi dziecka ( z przodu) to przy wypadku (odpukać) takie pasy "składają" ci dziecko (nie wiem jak to wytłumaczyć).
a Wiki jest wysoki więc Patryk jest jak najbardziej w normie :-D:tak:

reklama
Kasik!!!!
To jak będziesz otwierała to dzwoń po nas!!! Mąż kucharz!!!!!!!!!!! Od 12 lat pracuje w 5* hotelu w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu :p
a ja mogę być kelnerką :D:D:D Mam w tym doświadczenie :) Niemiecki też umiem. Jejciu, jak ja bym się chciała do Niemiec wyjechać!!! Blisko do PL z jednej strony, a z drugiej opieka socjalna na dzieci - na poziomie europejskim! :D
Klaudusia - mojemu by się chyba tyłek nawet w nosidełku nie zmieścił :p a nosidełko mieliśmy zarąbiste - było właśnie długie! Chyba do 10 m-ca w nim jeździł. Ale naprawdę było super, długie i leciutkie przy tym :)

Dziewczyny, a jakie teraz macie foteliki? Bo my mamy już 15-36kg Chicco Key 2-3 i jestem z niego zarąbiście zadowolona! Jakbyście kupowały dla swoich to polecam w 100%! Testy przeszły podobnie do tych dwa razy droższych, a są w przystępnej cenie i mają naprawdę dobrze zagłówek rozbudowany i fajną regulację zarówno wysokości jak i oparcia wszerz! :D

Cześć:)
Jestem mamą Ninki i staramy się o 2-gie dziecko:)
Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do Siebie:))
Co do fotelika to od niedawna używamy
BeSafe iZi Up X2 - 15-36 kg i jest super:)))

Do góry