reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ale beznadzieja z tym puchnięciem... A dziś czuję jakbym ważyła o 5 kg więcej :)
Mój luby ma rozkaz kupić mi czerwone winko do szaszłyczków - jak się spiję winem, to zapomnę o puchnięciu :) :) :)

Na SETNY post dodaję nowego biedronkowego avatara, i suwaczek smakowity :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mou widze nowy avatar i suwacazek :) :)))))))) Ja na szczęście nie puchnę w lato !! ufffff.... !!!! a saszłyczki pychotka - robisz smaka :p
A ja mam dziś pyzy, skromnie, ale dobrze ze coś mam, bo przeważnie jak mojego nie ma to nie gotuje dla siebie tylko małemu coś!!!!!!!!!
I tak myśle nad jutrzejszym obiadem !!!!!!!!Jak zwykle problem, nie mam juz pomysłów naprawde !!!!!!!!!!!!!
Pić to ja jutro będe bo na parapetówke idziemy :) hehe

Mou - ale masz talent!!!! :D:D:D SUPER :) No właśnie to podobny fason do tej co moja, tylko jeszcze z rękawami - chyba bym się w takiej właśnie dobrze czuła :) a skąd Ty masz takie profesjonalne pojęcie o tym i talent do szkicowania? :D Mou, to ja mam jeszcze jedno pytanie - o kolory a raczej wzory, czy iść w takie kwiatowe?? Bo one chyba też retuszują brzuch, co nie?
A no i w takiej to i w ciąży bym mogła chodzić tak do 5 tc, c'nie? :)

a wiecie, co mi się od zawsze marzyło? Taki strój (ale to na jesień/zimę lekką/wiosnę...):
Spódnica szara w kratę ukośną (krata fioletowa lub różowa) taka do kolan ale nie prosta tylko taka trochę rozkloszowana,
GRUBE nieprzezroczyste rajstopy - grafitowe, ciemniejsze niż spódnica,
do tego buty oficerki na niziutkim (niestety) obcasie czarne z jakimiś klamerkami, no i jakaś bluzka albo golf i jakiś naszyjnik :)
ahhhhh chyba sobie coś takiego skompletuję na następny sezon :D
"od zawsze" na coś takiego choruję...

Ja niestety też puchnę w lato i to strasznie... Widać to najbardziej po moim ... nosie!!! Bo wtedy od razu jak kartofelek wygląda...

To mam dla Ciebie pomysł MAmuśka - zrób sobie pierś z kurczaka smażoną na patelni a później zapiekaną z brzoskwinią takią z puszki razem z syropem, podane na ryżu - i polane słodką śmietanką - ja jeszcze dodaje do sosu ziarenka wanilii ale w Pl wanilia chyba droga??? Palce lizać, a i dziecko może, i pewnie chętnie zje... bo to na słodko :) Do tego białe winko :p

Rysica - he he talent to już mi dawno przeminął :) Kiedyś wystawiałam swoje prace, i wygrywałam konkursy - nawet Ledgarda Buzek dostała ode mnie obraz :):):) A JAK !!!
A teraz to takie barachło mi spod ręki wychodzi... Mięsień nieużywany zanika... tak samo jest z talentem. Ale mam straszną ochotę kupić sobie farbki i płótna... może znów coś mi się uda namalować :( i zapełnię puste baaaardzo ściany w moim domu....
Co do spódnicy to mam taką o jakiej piszesz, tylko szaro beżową! Śliczna jest !!! Ale za mała cholerka jasna !!! A do tego koszula jakaś fajna, a rajstopki to bym właśnie cieniutkie do takiego zestawu dała...

Ostatnia edycja:
Pomysł super ale mój to za takimi cudami nie przepada , chyba ze sobie zrobie coś takiego a jemu coś innego !!!!!!! Najlepiej i najszybciej to kupie kurczaka z rożna i juz, zrobie sałatkę z serem feta i tyle :) a jeszcze muszę zrobić sałatkę z uszkami ( albo inaczej z tortellini ) na tą parapetówke :) ojjjjj uwielbiam ją :)

Ja do takiej spódnicy to jednak bym dała nieprześwitujące rajtuzy, ale to wiadomo kwestia gustu, ja muszę jak coś chodzić w nie przeswitujących bo mialam przeszczep skóry i blizny na nogach :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MOU ja z 26.08 ,a test zapomniałam kupić ale dziś 4 dzień @ po niej zaczne codziennie mierzyć temp.i testy zobaczymy co wyjdzie najgorsze ze moj bedzie tylko w weekend a to przypadnie 10,11,12dc moze sie załapiemy,ale od poniedziałku ide do pracy :( a nie chce mi sie

Kaska u mnie ten sam problem, mąż tylko na weekendzie w domu, wiec nam znów zejdzie zanim zajde :(((((((((((((((( Ale lipa :(
Ja z lipca jestem :p

reklama
Do góry