reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mamuśka, ja też bym tą samą wybrała co MOU - jest SUPER!!!
Ja bym sobie takiej nigdy nie kupiła niestety - ale TYLKO z uwagi na moje "kształty" :/ Bo sukienka CUDNA!!!
ja w ogóle w sukienkach nie chodzę, mam całą JEDNĄ sukienkę ;]
kupiłam w zeszłym roku jak szłam na wesele do znajomych - taką:
DSCF0004.JPGDSCF0003.JPG

bardzo ładna i to bolerko cuuuuuudne !!!!!!a poza tym to Ty masz normalne kształty !!!!!!!!!!!!! Co Ty chcesz??????????? Ja mam sukienke na wesele ale na poprawiny juz nie :(((((((((((O taką tą suknie mam i cyce duże :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysica !!! Ty masz idealne kształty właśnie do sukienek!!! zaraz Ci znajdę w jakich sukienkach bym Cię widziała... najlepiej lnianych takich do kostek i sandały ... daj chwilę to czegoś poszukam o co mi chodzi :)

A Ty Mamuśka - to właśnie w tej cappuccino wyglądała byś cudnie- do karnacji i koloru włosów idealnie!!!

Ale czerwoną już masz... a może niebieską???

Kurczę Rysica, nie mogę znaleźć nic co mam na myśli więc zaraz Ci coś narysuję hehe

Ostatnia edycja:
Mamuśka, Mou - :*:*:*:*:* Dziękuję Wam kochane, ale to nie jest tak kolorowo :p Przez tą kostkę i zimę przytyłam 10 kilo od tamtej wagi co na fotce w sukience. Poza tym mam brzydkie kolana (takie serdelkowate to raz, dwa, że mam strasznie suchą skórę na kolanach i nic nie pomaga :/) więc dla mnie tylko i wyłącznie sukienki z zakrytymi kolanami. A no i jak tyję to mi po porodzie w brzuch idzie (a kiedyś taki fajny płaski miałam...) więc on mocno odstaje w sukienkach. No i z powodu tej cholernej kostki, nie mogę założyć nawet najmniejszego obcasa... Tylko balerinki albo niskie sandałki albo adidasy.
ehhhh :(((

reklama
mamuśka super ta sukienka sama sobie ją zamówię ja w kolorze capucino bo ja znów wole takie stonowane a już najbardziej ulubieńszym kolorem to czarny i jeszcze pare rzeczy wybrałam sobie u tego sprzedawcy super są te spodnie aladynki
podoba mi się też ta z koronką biała teraz są strasznie modne niestety ja białej nigdy nie założę bo do takiej sukieneczki w kolorze białym trzeba mieć nienaganną figurkę

Do góry