reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ale wy produkujecie !!!! wow!
ja tez sie zastanwialam jak bedzie z moim 2 letnim synem jak zajde w ciaze - ale w sumie nie bedzie tak źle bo o ile bym zaszla szybko w ciazy o mlody mialby 3 lata wiec juz nie taki maly no i samodzielny ;]

reklama
Hehe mamusia staraj się w lipcu lub sierpniu to będziesz rodziła w marcu lub kwietniu jak ja i powiem Ci, że to jest super czas na rodzenie :tak: tylko weź tu traf :-D Mi to tam bez różnicy było kiedy będę rodzić...
Mousefish mam wizytę 16 u ginki i mam zadecydować czy chcę mieć wywoływany. Jeśli tak to w poniedziałek idę na oddział i we wtorek rodzę więc to by był chyba 19... A termin mam na 30 ale są święta i później ten weekend majowy i po prostu lekarzy może nie być. Tzn. na pewno jakiś będzie ale mojej ginki prawdopodobnie nie będzie.

Ostatnia edycja:
Hehe mamusia staraj się w lipcu lub sierpniu to będziesz rodziła w marcu lub kwietniu jak ja i powiem Ci, że to jest super czas na rodzenie :tak: tylko weź tu traf :-D Mi to tam bez różnicy było kiedy będę rodzić...
Mousefish mam wizytę 16 u ginki i mam zadecydować czy chcę mieć wywoływany. Jeśli tak to w poniedziałek idę na oddział i we wtorek rodzę więc to by był chyba 19... A termin mam na 30 ale są święta i później ten weekend majowy i po prostu lekarzy może nie być. Tzn. na pewno jakiś będzie ale mojej ginki prawdopodobnie nie będzie.

hyhy dobre ;] szkoda ze nie da sie zaplanowac ciaz ..

NO dokładnie nie tak łatwo trafić, ale nawet jak termin przypadnie na luty czy marzec to i tak super :) Facet to zrobi swoje i ma potem w nosie w jakim czasie bedziemy chodzić z brzuszkiem, tak czy owak jest ciągle nie dobrze, bo w lato za gorąco w zimę zimno, ślisko, i ciężko sie ubrac normalnie bo trzeba kupować pełno ciążowych ubrać np kurtka !!!!!!!!
Klaudusia ale Ja ci zazdroszczę tego rozpakowania, jak tu pierwszy raz weszłam to TY byłas chyba jakos na początku 20 tygodnia - jak dobrze pamietam :) ale zleciało :)

No a pamiętasz ile ja się nerw najadłam... Ty już byłaś jak trafiłam w 20tc z tym krwawieniem do szpitala. Wtedy się stracha najdałam, bo krwawienie plus twardy brzuch miałam. Od razu w szpitalu zastrzyki i całe szczęście pomogło.
Ja miałam największy problem z kurtką a tak to nie było tak źle. Dobrze, że teraz cieplej to zakładam bluzkę, sweterek na ramiączka dość gruby i na to kurtkę wiosenną, w której i tak się nie zapinam dlatego zakładam ten sweterek i jest cieplutko.

Klaudusia - U mnie styczniowa Pani :) Natalka :) z 26 stycznia dokładnie. A czemu masz mieć wywoływany? Ze względu na problemy ciążowe które miałaś? Bo ja zastanawiałam się nad cesarką, ale nie chcę ustalać daty porodu, chcę żeby dzidziuś sam sobie ją wybrał :) Więc zostaje poród naturalny. Oczywiście to moje życzenia są, w życiu może być zupełnie inacze

wszystko sie dobrze kończy, lada moment bedziesz miec przy sobie juz maleństwo :)))))))zrobie sobie pępkowe jak urodzisz i sie opije ze szczęścia :))))) hehe

reklama
Mousefish sorki :zawstydzona/y: Myślałam, że chłopiec. Wiktor jest z 21 stycznia i też wygoniony z brzucha, bo termin miałam na 24. A teraz wywołanie to jedynie jak chcę. Ginka mi zaproponowała a powodem może być np. duża waga dziecka. Tamte problemy nie mają raczej wpływu. Ja też wolałabym żeby się samo zaczęło no ale boję się, że maluch jak dotrwam do terminu będzie miał dobre ponad 4 kilo.

Do góry