reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam Was:)
Zazdroszcze tym testujacym tego dreszczyku emocji;)
Z tymi testami a raczej kreseczkami to roznie jest, mi z @ spozniala sie tydzien, zrobilam test i wyszla jedna krecha, zapomnialam, nawet o ciazy nie myslalam, czekalam cierpliwie na @. Zrobilam jeszcze raz test od niechcenia natepny tydzien po czyli 2 tyg po terminie @ i dopiero wtedy wyszly 2 krechy...takze roznie z tym bywa, nie ma sie co spieszyc. Chociaz teraz gdyby @spoznila sie mi sie 2 dni to bym juz wiedziala na 100% nawet bez testu...;)
U nas od kilku dni ciagle wieje straszny wiatr, teraz wyszlam na zakupy i klelam prawie w glos, ta pogoda jest strasznie meczaca, nie da sie wozka pchac:( Idziemy zaraz do biblioteki na zajecia, ale najchetniej to bym poszla pospac bo mnie maluch obudzil o 7...jak nigdy, o zgrozo!;)

reklama
Witam
widzę że wszystkie nie wyspane
ja dziś zgłupiałam 19 dc temp skoczyła jajnik pobolewa chyba owulka nawet grzebałam za śluzem no i mokrzej ciuteczkę i lekko ciągliwy?????!!!!!!!!!tak że działamy jak tylko mój przyjedzie.........

co do testów to ja po moich ostatnich cyrkach z testami podchodzę do nich bardzo ostrożnie mnie na 3 różnych firm pokazał się cień cienia ja do widziałam od początku ale wyraźniejszy robił się po czasie nawet na zdjęciach był ten cień widoczny i w ciąży nie byłam co pokazała beta i później @......
Kasik te test jest na 100% nie wiarygodny w ulotce strumieniowych pisze żeby nie wkładać ponownie tak ja w płytkowych nie wolno dokrapiać niczego zrób drugi raz albo najlepiej bete...
Mou myślę że stanowczo za wcześnie na test jeśli już to idź na bete za jakieś dwa dni ........co do śluzu ja w cna początku ciąży miałam biały i bardzo rzadki cały czas miałam wrażenie że coś się ze mnie leje potem juz wrócił do normy czyli nie miałam wcale.......
Ksiurek jeśli nie dostaniesz @ to powtórz test

trzymam za was wszystkie mocno kciuki
Klaudusiu no może powoli się zbierać tak żebyś przed 21 urodziła ty wiesz czemu!!!!!!!!!!!!a poważnie to zdróweczka!!!!!!!!!
Aga mamuśka buziak

JEŚLI O KIMŚ ZAPOMINAŁAM PRZEPRASZAM;-)

Nikola no to działajcie- aby owocnie tylko :)!!!!!!!!!
dziewczyny w najlepszym etapie jesteście,( oprócz przytulanek ) ale zazdroszczę Wam tego, teraz na pewno posypią sie juz u nas fasolki !!!!!!!!!!! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&,
A ciekawe co u Agnieszki27, Rysicy, i Lil !!!!!!!!!!!!!

Nikolaa powtorze test za kilka dni,tez mysle ze jest niewazny,tylko ze zdziwilam sie ze w koncu sie pojawila ta kreska w kontrolnym,na ulotce tylko pisze ze jak nie ma zadnej kreski to wtedy jest test niewazny,a o takim przypadku jak u mnie to jeszcze nie slyszalam.Ale napewno juz nie kupie FEMTEST.Nawet teraz czytalam na niemieckim forum,ze duzo osob na niego narzeka,bo czesto daje bledny wynik.
A mnie dziewczyny odrzucilo od papierosow,mam mdlosci,ale niewiem czy te dwa objawy nie sa efektem mega kataru;-),ktory mam od wczoraj,.

No to test do bani i juz !!!!!!! Nie stresuj sie, tylko kup inny teścior i za pare dni powtórz i tyle ;) trzymam kciuki za pozytywny wynik &&&&&&&&&& :**
A te mdłości może na fasolkę albo od tego kataru, nie ma co teraz analizować tego , bedzie co ma być :***

U mnie już lepiej... Głowa przestała boleć chociaż...
Ja też zazdroszczę staranek i trzymam kciuki za nasze grudniowe fasolki!
Mamusia Lil żyje :-D ale nie ma weny :-D Rysica chora była...
Nikola 17 idę do lekarza. Mam nadzieję, że dotrwam do wizyty i jak bym zdecydowała się na wywołanie to może by się udało przed 21 ale jakoś nie wierzę, że się uda :-D

No to pewnie niedługo Rysica wpadnie do Nas :)
A Lil ciekawe czy nadal ma mdłości !!!!!!! Mogłaby sie odezwać !!!!!!!
I znów nie mam siły na nic, kiedy to sie skończy, przeciez tyle energii mialam a teraz co????? koszmar jakiś :wściekła/y:

Mamusia Lil ma mdłości, pisała, że cały dzień jak może to przesypia...
Oj o braku energii to ja coś wiem... Wczoraj z bezsilności, że się ruszyć nie mogę to ryczałam...

Wróciłam - z trzema testami :) jeden zrobiłam i nic... więc jak już zaspokoiłam swoją ciekawaść dwa kolejne zostawię na kolejny cykl :) lub na - po miesiączce :) Kupiłam też sobie kwas foliowy hi hi :)

reklama
Klaudusia niemożliwa jestes !!!!!!! hehe :)
Mou- no i dobrze , trzymaj testy za pare dni zrobisz i bedą juz II kreseczki -zobaczysz :D

Do góry