reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ło matko kobiety-sadystki znęcają się nad biednymi facetami!!!:-D
Mój nigdzie nie da się wyciągnąć niestety, ale na złość w domu mu też robię :-) Ostatnio z Wikim sobie krzyczeliśmy, piszczeliśmy który głośniej to biedak normalnie nie wiedział gdzie ma się schować :-D

reklama
Ojej :) Tylko "chwilę" mnie nie było, a już cała lektura wstecz mnie czekała :) Każda ma rację z tymi zdjęciami, i to sprawy osobiste są :) Ja tam się nie boję jak ktoś mi zdjęcie podkradnie, i sprawi mu to przyjemność pod prysznicem :-D:-D:-D to no cóż... byle niunię moją zostawili w spokoju - i faktycznie jej zdjęć wklejać nie będę... :) Ona ma pozostać czysta, a jak dorośnie pójdzie do klasztoru... hahahahahhaha

Dziś byliśmy na dłuuuugim spacerze. Pojechaliśmy sobie na tutejszy "pchli targ" czyli car boot, kupiłam urządzonko tefala do gotowania na parze za w przeliczeniu 20zł... Jak się zamierzam starać, to się przyda na potem i w trakcie dla mnie. Miałam do tej pory garnek z nakładką do gotowania na parze, ale ostatnio mi spadł na podłogę i się trochę pogiął... więc nakładka nie pasuje... :( Jeszcze cztery takie odjechane milusie dekoracyjne podusie kupiłam sobie... w przyszłym tygodniu też idziemy szperać :) :) :)

Ostatnia edycja:
Hej,weszlam na chwile,czuje sie fatalnie:sad: przeziebilam sie,gardlo mam zawalone,wydzielina zalega mi w oskrzelach,a ja nie nie umiem wykrztusic,jak ja tego nienawidze:wściekła/y:Nie mam nawet sily wstac z lozka,leze juz caly dzien,a na dworze taka ladna pogoda,M byl sam z Maja na spacerze.Na dodatek znowu dostalam rozwolnienia-kilka dni temu tez-pierwszy raz od dziecinstwa.Nie wiem co sie ze mna dzieje.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Mousefish ile ja bym dała za takie targi blisko mnie :tak: Też muszę kupić takie urządzonko, marzy mi się od jakiegoś czasu... Hmmm może na urodziny ktoś mi sprawi niespodziankę albo mikołaj przyniesie :-D
Kasik a kiedy powinnaś dostać @? Współczuję samopoczucia, jeju taka pogoda chyba najgorsza, bo nie wiadomo jak się ubrać a już przede wszystkim dziecko...
Nikola a zrobiłaś te kiełbaski? Bo ja o nich caaaały czas myślę i nie mogę przestać :-D

reklama
klaudusia normalnie to 12.04 bo cykle mam 33dniowe,ale biore Castagnus wiec niewiem czy mi nie skroci cyklu jak ostatnio,wiec moze jestem kilka dni przed @.
Mam nadzieje ze Maja sie nie zarazi ode mnie,ona i tak juz ostatnio tak duzo chorowala.:-(

Ostatnia edycja:
Do góry