reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusiahaha ja jak mój pije to mu nic nie mówie bo to jak grochem o sciane wtedy ale za to nastepnego dnia gadac mu ile wlezie wtedy go głlowa boli i to najlepsza kara:-D
Wikiemu szybko przejdzie bo ma być teraz bardzo ciepło:) a widzisz a sie tak martwiłaś że cos nie tak poprostu czasem leniwy:)

reklama
Mój zawsze jak pijany to mówi jak bardzo mnie kocha :-D
Wiesz Agnieszka zauważyłam, że w zależności od tego jak mały jest w brzuchu ułożony to rusza się raz częściej raz rzadziej. A jak się rusza rzadziej to rączkami i nóżkami wali w moje jelita i inne części a ja wtedy codziennie latam do kibelka się wypróżniać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hejka
Mou wiec jak poczytasz forum to dowiesz się że kryją się tu świry całkiem nie dawno jednej dziewczynie jakaś laska wkradła się na konto pousuwała jej zdjęcie tłumacząc się potem że po prostu ją podziwia poczytaj tez pamiętnik "kochamy Laure " jak tam dziewczyna niejaka "Karolina " udawała chorą na białaczkę jeszcze kiedyś polkach laska kradła zdjęcia i wystawiała je w konkursach sorry mam bloga mam nk tylko dla znajomych i moje zdjęcia są w paru miejscach ale to jest dość wąskie grono przeglądających natomiast tu jest ich wielu to po pierwsze po drugie internet jest mały i czasem znajdzie się osoba która cię zna w życiu osobistym ja jestem z małej miejscowości i jakby ktoś niepowołany skojarzył mnie z daną osobą to cała wieś by huczała od plotek że to w ciąże nie mogę zajść że to tabletki biorę a ludzie na tym świecie bywają okrutni i po co mam sobie potem w brodę pluć i denerwować się być może ty sie nigdy nie spotkałaś z podłością ludzką ale ja np. wiem że ona nie ma granic ..... po za tym ja w suwaczku też nie mam zdjęć nawet nie login to nie moje imię ...
Mamuśka nie musisz być była nogi w górze były
Aga Klaudusia Kasiurek buziak

Nikola masz totalną racje ;) Wklejałam fotki na Grupie tutaj sie boje, wkleje owszem ale zaraz kasuje , bo ja tez bym nie chciała aby ktoś znajomy widział i czytał co tu piszę !!!!!!!!!!! Świat i internet jest mały !!!!!!!!!!!!!!
Ojjjjjjj jak nogi były w górze to git !!!!!!!!!!!! kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!

Ugotowałam juz zalewajkę, warzywa sie gotują na sałatkę, wiec tylko ogarne mieszkanie i laba !!!!!!!!!! Mialam piec babke cytrynową ale mi sie nie chce !!!! Kupie może w Lidlu gotową juz limonkową :) Jadłyście z lidla to ciasto limonkowe??????

Klaudusia
mój taki sam jak wypije, tzn łasi sie straaaaaaaaasznie i komplementuje, tak jakby mial nadzieje ze nie dostanie na drugi dzien w łeb
NO ale lepiej niż by mial sie stawiać czy być agresywny po pijaku !!!!!!!!!!!!!

mamuśka no nie chce zapeszać ale prawie nic nie wypłynęło sorki za obrazowość :-D:-D:-D:-D

no mój jak popije to casanowa się z niego robi matko nie mogę się od niego odpędzić normalnie jakby nie wyżyty jakiś był ale ogólnie nienawidzę jak on pije bo normlanie takie głupoty gada że szok.............

A która babka lubi jak jej chłop pije ?????/ Żadna,!!!!!!!!!!! ;-) A Ja delektuje sie jak jęczy na drugi dzień .....że jak ON sie źle czuje itd !!!!!!!!!!!!

I zawsze powtarzam" Cierp ciało , jak sie chciało"

reklama
no dla mojego zakupy to kara sama w sobie a na kacu to już po prostu wielka tortura niestety jutro nie pojedziemy bo ni dam rady jeździć samochodem ale wyciągnę go za to na bardzooooooooooo długi sapcer :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry