reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kladusiu cyce zawsze maiłam duże no i mam tu na zdjęciu rozmiar 85 f albo nawet g bo kamiłam z tym że ich wygląd teraz bez stanika pozostawia niestety mnóstwo do życzenia ja je pieszczotliwie nazywam zwisy afrykańskie i tak naprawdę wolałabym nieco mniejsze mieć choć nie powiem jak byłam panną to bluzka z dekoltem cuda działała:-D:-D:-D:-D....
Kasik bardzo dobrze wyglądasz wcale nie widać kilogramów....ja mam 168 cm ...

ja przed ciążą ważyłam zazwyczaj 58 ale były czasy że i 54 a nawet 51.............

Ostatnia edycja:
reklama
mamuśka wcale nie tak źle na twarzy nic nie przytyłaś ja na twarzy mam każdy kilogram i wyglądam jak księżyc w pełni...ale blond to nie dla ciebie już ci kiedyś pisałam że o niebo lepiej ci teraz w czarnych zresztą tak jak ja........

Nikola!!! A gdzie twarz??? Mam wrażenie że jesteście "tu" kumpele od serca, a ja mimo, iż jestem zarejestrowana na tym forum od xxxx wcześniej niż Wy... (nie wspomnę że miałam postów, które cholera wie gdzie wyparowały kilkaset..) to mam takie uczucie, że wpierdzieliłam się między wódeczkę a zakąseczkę... he hehe ... a Wy dalej ukrywacie twarze... po co? Ja się pojawiłam znienacka, a od razu Wam zdjęcie z facjatą wstawiam... :)

Kasiik - Lasencja... same kości to nie wszystko!. i skoro mąż to zdjęcie zrobił, znaczy że takie mu się podobało he he... znaczy że Ty mu się podobałaś hi hi hi

Nikola sama sie lepiej czuje w czarnych , mąż ciągle gdera kiedy wróce do blond ale niech gada jak i tak nie wróce !!!!!!!!!
Nie chce znów wyglądać jak kupa łeeeeeeeeee

Mamuskalaseczka jak sie [patrzy:*
Nikolaco ty chcesz od siebie prawie każda znas po porodzie wyglądała jak słodziutki wieprzaczek;-)
Kasikdobrze jest masz propocjinalna figure:tak:

u mnie była ostra dieta zero smazonego tłuszczu cukru i soli jakdłam bardzo zdrowo, mały wyciagał cyckiem, chodziłam ponad dwie godzinki dziennie a jeszcze do tego obowiazki domowe ja gotowałam dwa obiady bo dla siebie i meża inny:) i tak zlazło...

ile bym dała za duże cycuszki:)

mou to jest otwarty wątek który przeglądają wszyscy wiec nie chce pokazywać twarzy na zamkniętym owszem ale tu słuchaj nie raz już był przypadki że właśnie zdjęcia na ogólnych potem stały się problemy jeszcze jakiś guwniarz weźmie moje zdjęcie i wykorzysta w niecnych celach w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożnym na pw możemy się wymienić np nk tak ja zrobiłyśmy tu z większością dziewczyn i mamy niektóre tez swoje telefony ale uważam ze w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożnym.... i nie chodzi tu absolutnie że nie ufam którejś tu z obecnych dziewczyn i też nie uważam ze się wpierdzieliłaś;-):-) tu z nienacka każda z nas tu była nowa i każda zaczynała i wcale nie chodzi o ilość postów i absolutnie nie zakrywam twarzy z powodu nowych dziewczyn .........

Mamusia te już widziałam :tak::-)Dawaj jakieś inne :-D:-p
Agnieszka ja teraz tak gotuje: obiad dla nas i dla męża odlewam czasami drugi garnek, bo jemu nie smakuje moja kuchnia, bo gotowane, bez przypraw tylko same warzywka a on lubi sobie chemią doprawić...

MOU- dziewczyny sie boją wstawiać fotek na gównym , Ja też wiec zaraz pokasuje, tu każdy może wejść obejrzeć, skopiować itd, a po co nam to !!!!!!!!!!!
Mieliśmy grupę kiedyś ale juz nie ma !!!!!!!! No własnie Klaudusia czemu skasowałas ????????

reklama
i gdzie sobie poszły wszystkie ????
Agnieszka2 z tym że ja tak źle wyglądałam prawie dwa lata długo se męczyłam z moim kilogramami

Do góry