reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusiato teraz błogo odpoczywaj jak mus to mus;):*
Nikolawspólczuje Ci ale teraz szybko powinno wszystko wrócic do normy...ale prezent byłby hehe 24 grudzień :*
Rysicatrzymam nadal kciuki za fasolke:*

wiecie ja sie dowiedziałam ze znowu znojama urodziła nawet nie wiedziałam ze jest w ciazy troche to boli jak inni rodza i zachodza a ty nie:(
Nikolaja tez bym miała termin na 24 grudnia hehe a moze sie nam uda i bedziemy razem odliczac:*

Ostatnia edycja:
reklama
Aga a ty co dostałaś @ bo się pogubiłam
Aga wiem wokół mnie wszyscy są w ciazy co chwile słysze o nowej fasolinie i mi się wyć do ksiezyca chce

Ostatnia edycja:
aaa wczoraj coś nie doczytałam chyba albo przeoczyłam ja dostałam dziś i liczę cykl 30 dni bo takie miałam cykle przed problemami....

KlaudusiaNK - no właśnie w ogóle fasolkowo się nie czuję, ale też się jak na @ nie czuję... NIC mnie nie boli (no, piersi są trochę wrażliwe, ale lekko). Śpiąca jestem, ale to akurat u mnie nie jest niczym nadzwyczajnym... Ja już teraz nie wiem jak mam liczyć dni płodne w następnym cyklu... Co 2 dni przytulanko i już :p Do tego castagnus i wiesiołek przez 2 tyg. Albo przez 3... hmmm no i teraz nie będę wiedziała w razie czego jak wiesiołka pić :p

Rysicawiesiołka bierz od pierwszego cyklu przez 11 dni a castgnus bierz do czasu az sie dowiesz czy jestes w ciazy bo nie wiadomo czy szybko zajdziesz chociaz ci tego zycze z całego sera ale casgnusa bierze sie przez 90 dni wtedy skutkuje chyba ze fasolina to przerywasz:) bierz najlepiej po dwie tabletki tego tego rano na czczo i duzo popij:*

Kochane ja znowu marudzę, ale już ledwo zipię z mdłości. Jedynie rano jest ciut ulgi, co mnie bardzo cieszy, lubię nawet się obudzić koło 4-5 i tak sobie spokojnie leżeć do 7 i rozkoszować się brakiem mdłości. Ogromnie cieszą mnie te mdłości, ale z drugiej strony to wymiękam. Kto miał silne mdłości w ciąży ten pewnie mnie zrozumie. :-(

Maju wiem co czujesz widzisz ja nie miałam w ciąży ale za to teraz nadrabiam aż mi się chce śmiać:-D:-D:-D:-D:-D mam cały wachlarz objawów ciażowych na jedno dobrze bo nie bede się strsowac ich szukaniem przed przyszła @ bo mam je non stop już normalka takie prygotoanie i przyzwyczjenie pod falole:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś spałam po południu nic w domu nie zrobiłam syf jak nie wiem, po za tym zły humor wyładowałam na moim aż mi go żal...

no to Aga będziemy znów razem świrować w tym miesiącu:-D:-D:-D:-D

Klaudusia ,no wez prosze odpoczywaj,bo inaczej dostaniesz z brzucha w brzuch:tak::-D:tak:.A ciasto mozesz kupic w Netto,sa przepyszne!!!!
Nikola obys miala racje,ze w koncu bede miala te cc!!!;-)
Nikola I Agnieszka piekna data!!!!Caly czas wierze,ze sie uda!!!!:-)
Maja ja wiem doskonale jak sie czujesz!!! ja schudlam 2 kg na poczatku ciazy( ale juz nadrobilam)...nic nie moglam jesc...teraz tez czasem mam takie dni,ale juz:cool2: rzadziej.
Rysica naprawde jestem ciekawa tego testu poniedzialkowego!!!!:szok:

A ja siedze w pracy do 8.00 rano:no:...juz nie mam sily na nic,a tu jeszcze musze wypisac papiery:wściekła/y:, no i udawac zywa,bo jeden student jeszcze nie spi...i moze z nami siedziec tak dlugo jak chce!!!co to za polityka:wściekła/y:
Oskarek szaleje w brzuszku:tak::tak:,a ja mu osladzam wode,jedzac czekoade:-D
dzisiaj nad ranem,moj R jedzie odwiezdz na lotnisko moja mame z .............
moja coreczka:tak:,az mi smutno,ze jej nie zobacze az 2 tygodnie:angry:,ale mama chciala mnie odciazyc i zafundowac mini wakacje kochanej wnusi:-)
Jakos to musze przezyc:szok::-D:-D:-D.

reklama
Igasia - też trzymam kciuki za cesarkę! JA miałam cc i było bardzo dobrze po - po 12 h już poszłam pod prysznic (zawieźli mnie na wózku) a to było o 23ciej, potem spałam całą noc bo Szymek też całą noc spał i o 8 się obudził, nakarmiłam go i poszłam, teraz już sama, wziąć prysznic, przebrać się w moją koszulę (ze szpitalnej), i przy okazji głowę umyłam :-D jak mąż przyszedł to w szoku był hahahahaha :p
a koszulę chciałam zmienić z tej szpitalnej bo lato było i gorąco, a te szpitalne miały rękaw 3/4 a mi mamusia kupiła taką zajebistą oczojebną zieloną z oczojebnymi różowymi lamówkami, na cieniusieńkie ramiączka, z motywem takiego kurczaka naukowca :p:p:p więc już się nie mogłam doczekać, kiedy ją założę :p
24%20lipiec%202008_16.jpg
to było 24h po cesarce :p na korytarzu :p

a test już dziś zrobiłam - NEGATYWNY! :/
i kurdelebele wściekłam się - bardziej z tego powodu, że coś mi się aż tak poprzestawiało, niż z powodu braku dzidzi... Akurat jak się z mężem zdecydowaliśmy na drugie dziecko, to się zaczyna wszystko sypać u mnie w organizmie? I to jak mamy tylko jeszcze 3 m-ce na starania? grrrr
@ nie mam dalej...

Do góry