reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusiato teraz błogo odpoczywaj jak mus to mus;):*
Nikolawspólczuje Ci ale teraz szybko powinno wszystko wrócic do normy...ale prezent byłby hehe 24 grudzień :*
Rysicatrzymam nadal kciuki za fasolke:*

wiecie ja sie dowiedziałam ze znowu znojama urodziła nawet nie wiedziałam ze jest w ciazy troche to boli jak inni rodza i zachodza a ty nie:(
Nikolaja tez bym miała termin na 24 grudnia hehe a moze sie nam uda i bedziemy razem odliczac:*

Ostatnia edycja:
reklama
Aga a ty co dostałaś @ bo się pogubiłam
Aga wiem wokół mnie wszyscy są w ciazy co chwile słysze o nowej fasolinie i mi się wyć do ksiezyca chce

Ostatnia edycja:
aaa wczoraj coś nie doczytałam chyba albo przeoczyłam ja dostałam dziś i liczę cykl 30 dni bo takie miałam cykle przed problemami....

KlaudusiaNK - no właśnie w ogóle fasolkowo się nie czuję, ale też się jak na @ nie czuję... NIC mnie nie boli (no, piersi są trochę wrażliwe, ale lekko). Śpiąca jestem, ale to akurat u mnie nie jest niczym nadzwyczajnym... Ja już teraz nie wiem jak mam liczyć dni płodne w następnym cyklu... Co 2 dni przytulanko i już :p Do tego castagnus i wiesiołek przez 2 tyg. Albo przez 3... hmmm no i teraz nie będę wiedziała w razie czego jak wiesiołka pić :p

Rysicawiesiołka bierz od pierwszego cyklu przez 11 dni a castgnus bierz do czasu az sie dowiesz czy jestes w ciazy bo nie wiadomo czy szybko zajdziesz chociaz ci tego zycze z całego sera ale casgnusa bierze sie przez 90 dni wtedy skutkuje chyba ze fasolina to przerywasz:) bierz najlepiej po dwie tabletki tego tego rano na czczo i duzo popij:*

Kochane ja znowu marudzę, ale już ledwo zipię z mdłości. Jedynie rano jest ciut ulgi, co mnie bardzo cieszy, lubię nawet się obudzić koło 4-5 i tak sobie spokojnie leżeć do 7 i rozkoszować się brakiem mdłości. Ogromnie cieszą mnie te mdłości, ale z drugiej strony to wymiękam. Kto miał silne mdłości w ciąży ten pewnie mnie zrozumie. :-(

Maju wiem co czujesz widzisz ja nie miałam w ciąży ale za to teraz nadrabiam aż mi się chce śmiać:-D:-D:-D:-D:-D mam cały wachlarz objawów ciażowych na jedno dobrze bo nie bede się strsowac ich szukaniem przed przyszła @ bo mam je non stop już normalka takie prygotoanie i przyzwyczjenie pod falole:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziś spałam po południu nic w domu nie zrobiłam syf jak nie wiem, po za tym zły humor wyładowałam na moim aż mi go żal...

no to Aga będziemy znów razem świrować w tym miesiącu:-D:-D:-D:-D

Klaudusia ,no wez prosze odpoczywaj,bo inaczej dostaniesz z brzucha w brzuch:tak::-D:tak:.A ciasto mozesz kupic w Netto,sa przepyszne!!!!
Nikola obys miala racje,ze w koncu bede miala te cc!!!;-)
Nikola I Agnieszka piekna data!!!!Caly czas wierze,ze sie uda!!!!:-)
Maja ja wiem doskonale jak sie czujesz!!! ja schudlam 2 kg na poczatku ciazy( ale juz nadrobilam)...nic nie moglam jesc...teraz tez czasem mam takie dni,ale juz:cool2: rzadziej.
Rysica naprawde jestem ciekawa tego testu poniedzialkowego!!!!:szok:

A ja siedze w pracy do 8.00 rano:no:...juz nie mam sily na nic,a tu jeszcze musze wypisac papiery:wściekła/y:, no i udawac zywa,bo jeden student jeszcze nie spi...i moze z nami siedziec tak dlugo jak chce!!!co to za polityka:wściekła/y:
Oskarek szaleje w brzuszku:tak::tak:,a ja mu osladzam wode,jedzac czekoade:-D
dzisiaj nad ranem,moj R jedzie odwiezdz na lotnisko moja mame z .............
moja coreczka:tak:,az mi smutno,ze jej nie zobacze az 2 tygodnie:angry:,ale mama chciala mnie odciazyc i zafundowac mini wakacje kochanej wnusi:-)
Jakos to musze przezyc:szok::-D:-D:-D.

reklama
Igasia - też trzymam kciuki za cesarkę! JA miałam cc i było bardzo dobrze po - po 12 h już poszłam pod prysznic (zawieźli mnie na wózku) a to było o 23ciej, potem spałam całą noc bo Szymek też całą noc spał i o 8 się obudził, nakarmiłam go i poszłam, teraz już sama, wziąć prysznic, przebrać się w moją koszulę (ze szpitalnej), i przy okazji głowę umyłam :-D jak mąż przyszedł to w szoku był hahahahaha :p
a koszulę chciałam zmienić z tej szpitalnej bo lato było i gorąco, a te szpitalne miały rękaw 3/4 a mi mamusia kupiła taką zajebistą oczojebną zieloną z oczojebnymi różowymi lamówkami, na cieniusieńkie ramiączka, z motywem takiego kurczaka naukowca :p:p:p więc już się nie mogłam doczekać, kiedy ją założę :p
24%20lipiec%202008_16.jpg
to było 24h po cesarce :p na korytarzu :p

a test już dziś zrobiłam - NEGATYWNY! :/
i kurdelebele wściekłam się - bardziej z tego powodu, że coś mi się aż tak poprzestawiało, niż z powodu braku dzidzi... Akurat jak się z mężem zdecydowaliśmy na drugie dziecko, to się zaczyna wszystko sypać u mnie w organizmie? I to jak mamy tylko jeszcze 3 m-ce na starania? grrrr
@ nie mam dalej...

Do góry