reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikola mi ciśnienie mierzyli w szpitalu raz jak mnie przyjmowali i miałam w normie chyba 120/80. Później jak się tak źle czułam po tym leku co mnie głowa bolała to miałam mierzone 3 razy dziennie i za każdym razem 100/60 ledwo co słyszalne (tak pielęgniarka mówiła). A skurcze po nim wychodziły jeszcze większe niż przed wzięciem leku.... Zapytam się teraz lekarki o co chodziło czy tylko o te skurcze czy może o coś jeszcze, bo oni ci do końca nie wszystko mówią. W ogóle teraz muszę pogadać z nią tak dłużej, odnośnie porodu, kiedy co gdzie i jak, co poleca co odradza, jak będzie dobrze dla dziecka i takie inne....

reklama
To akurat taki tydzień na wyjaśnienie wszystkiego i będę chociaż to mieć z głowy a nie na ostatnią chwilę wszystko załatwiać.

Witam Laski!!!!
Mamuska...Tak mi przykro!!!!Trzymaj sie kochana,to nie byl ten czas. Fasolka odeszla,bo moze bylaby bardzo chora i slaba...
Bylam u lekarza i prosilam o cesarke...i chyba dupa blada:no:
Babka nie powiedziala,ze Nie,ale tez nie mogla mi dac zadnej gwarancji,ze Tak...
no i nadal nie wiem na czym stoje. Ze wzgledu na te palpitacje serca,dostane monitorek na 24 godziny,i jezeli cos bedzie nie tak,to wtedy moze dosttane cc.
Nie wiem,czy nie jechac do Polski...
Uuuuuuu,ale tematy!!!!:-p:-p:-p
U mnie wlasnie libido bardzo sie podwyzszylo:-D:-D, w koncu!!!!!

Siema mamuśki!!!!!!!!!
My znów poranna pobudka... I znów mam lenia... :-D
Igasia a masz jakiegoś zaufanego lekarza w Polsce, który by Cię skierował na cc?
Miłego dnia!!!!!!

hej dziewczyny ja dzis wymeczona ponocce .....przytalałam sie dwa razy z kibelkiem :-( zjadłam na kolacje bułke czosnkowa a potem był finish do drugiej w nocy meczarnia jeszcze cos mnie bierze mały mnie chyba zaraził bo znów dzis z wymiotował:-(
albo mnie tak wytrzesło po obowiazku małżeńskim

hej Klaudusia :*dzisiaj mnie raczej tu nie bedzie mam przez ostatnie wydarzenia podły chumor i ryczec mi sie chce chociaż @ nie przyszła to ja raczej jestem pewna ze ciązy nie ma bo te cycki na bank maja cos wspólnego z prolaktyna jakbym zaszła to cud nad cudem ale nie wiem czy to ma sens bo jezeli to zpiersiami cos powaznego to jak ja to wylecze w ciazy a najpierw musze zrobic z jednym pozadek bo pozniej chce karmic :( sorki że od rana tak dołuje i smece

reklama
Aga biedulko wiem co czujesz ja tez wczoraj byłam w objęciach kibelka .... Aga nie sąduj tak prolaktyny masz jakieś objawy zbadaj sobie sam piersi czy nie czujesz czegoś tam pod palcami (wcale nie mówie odrazu o guzie bo możesz mieć cystę jakąś)......
igasia hmmmmmmm a jak w Polsce może niech ktos z rodzinki idze do gina w twoim imieniu i przedstawi sytuacje czy jest sens w ogóle przyjeżdżać...
Klaudusia jak maluch
Mamuśka ja tam u ciebie dajesz jakoś radę????jetem sercem z Tobą ....
Rysica a ty jak się czujesz moja droga ????????

Do góry