reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Z Wikim też mi się jakiś miesiąc przed porodem opuścił. Pamiętam, że na święta Bożego Narodzenia już miałam nisko a urodziłam prawie po miesiącu 21 stycznia...
38 tydzień to taki już maluch byłby donoszony...
Nikola on mi często proponuje ale ja nie korzystam... Chyba jakaś dziwna jestem hehe :-D Tylko wiesz pewien pan mnie zawsze dekoncentruje i delikatnie przeszkadza :-D

reklama
dziewczyny jak ja sie dobrze czuje cos wtym ciastku chyba było:szok:bo mi sie chce a to dziwne przed @ i brzuch mnie nie boli no oprócz pomietoszonych cycków haha
albo od naszego gadania o bitej smietanie hahaa:-D:-D

ja już kiedyś pisałam że u mnie w ogóle było ciężko z sexem w ciąży i szczerze jak niektóre dziewczyny maja powiększone libido to ja miałam bardzo,bardzo,bardzo obniżone jak od połowy to wcale żeśmy zrezygnowali ze miętoszenia się bo ciągle miałam jakaś infekcje i potem to już robótki ręczne i szczerze to też często było tak że rezygnowałam bo mi się nie chciało....

Mąż zaprasza na pizze... grzech nie skorzystać hehe :-) Chociaż lody z bitą śmietaną apetyczniejsze ;-D
Mój to się najadł chyba niedawno tej mojej luteiny.... Nie napiszę skąd... :-D

własnie sie zapisałam do lekarza na wtorek z tymi cyckami bo pewnie w sobote @ dostane to prolaktyne w poniedziałek zrobie....a jak nie dostane to go powiadomie o ciąży i sie zapisze na nastepna na usg
Klaudusia posikałam sie może jak ja kiedys bede brała to sie zapytam czy chce lutke haha

Agnieszka już spać? Aaaaaaa zajarzyłam chyba... Mąż wzywa na bitą śmietanę :-D
Nikola teraz zachciało mu się hot dogów...
a tak z ciekawości tylko zajrzałam. Dostawałam ten lek w szpitalu na skurcze... Tylko ku..a po co jak on się ma nijak do skurczy macicy????Same zobaczcie http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=571
W sobotę do lekarza to się zapytam po kiego to mi było te ciśnienie obniżać...

Ostatnia edycja:
reklama
hmmmmmm Klaudusiu a jakie masz ciśnienie może dodatkowo coś zastosowali być może też na skurcze dziła tak jak mówisz zapytaj ginki

Do góry