reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikolaja połog miałam dwa miechy a potem pomimo ze karmiłam dostałam miesiac pozniej okresu....ja schudlam ale to przez wysiłek jaki wto włożyłam....martwie sie tym bo ta wydzielina jest bardziej w dotyku ropna taka gesta czyli ze mna nie jest dobrze:( własnie mam doła bo do mnie doszło że pewnie cos ze mna nie jest tak i czeka mnie długie leczenie ja tak czuje dziewczyny ze długo dzidzi nie bede miec:(to pewnie przez to mnie cycki bola

a moze ciepnij internet idz do lekarza niech ci powie jednoznacznie z piersiami jest ok czy nie ! i przestan sie zamarwtiac bo ty jakas martylologie wprowadzasz i szukasz sobie nieszczesc !

Lec do gina i chirurga niech ci chirurg usg piersi zorbi jelsi nie badasz ich regularnie, a do gina niech zoabczy czy nie masz guzka, czy wedlug niego ta wydzielina jest jakas nie teges i tyle .

Przepraszam za bezposredniosc ale lepiej isc cos wykluczyc niz czytac co nieraz osoby kotre sie nie znaja nad dana rzecza wypisuja !

reklama
dziewczyny ale to dziwne bo to jest na bank ropa a tak przeciez nie powinno byc nawet jak pojde do ginka to we wtorek bo dopiero wtedy przyjmuje u nas a do tego czasu zwariuje...a badanie na prolaktyne moge dopiero zrobic jak bede miala @ ja juz nie wiem czy one poprostu reaguja na te moje sciskanie czy jak bo dzis przegiełam z tym

a tempka mi co do ciazy nic nie mówi juz sie o tym przekonałam tylko sprawdzałam na czole bo mój maluch przeciez chory a ja dzis osłabiona

Aga ja tez miałam wyciek z piesi w listopadzie ale nie był ropny tylko i przeźroczysty mnie gnika pierwsze co zrobiła to przebadała cyce zresztą ja sobie sam badam ani ona ani ja nic nie znalazłyśmy po za tym wysłała mnie na usg ale jeszcze nie dotarłam po drodzę wyszł prolaktyna więc póki co daruje sobie usg cyców bo wycieki się nie powtórzyły ale mnie ona mówiła że ogólnie jakiekolwiek wycieki są niepokojące i mogą świadczyć o różnych rzeczach i prolaktyna jest tylko jedną z nich

jeszcze mój wrócił i mnie opierdzielił ze zwariowalam i ze mam bardziej jakies zapalenie i cos sobie wmawiam:-( ide sie połozyc jak mi przejdzie to sie odezwe nie bede wam marudzic:-(miłej nocki Kochane:*

Klaudusia hihihi też sobie poleżałam po za tym na szczęście ku wieczorowi lepiej mi się zrobiło najgorzęj jest zraz po tym jak zażyje tabletkę i rano chyba wtedy działanie jest największe...

A mnie się czegoś chce ale nie wiem czego!!!! Aaaaaaa!!!!! Zaraz oszaleje!!!!!!! Zjadłam wszystko co możliwe z lodówki już... Może czekoladę wchłonę ale kurcze za dużo sępów....
Agnieszka słuchaj męża!!!!:tak::-D

wróciłam na chwilke bo mi sie lepiej zrobiło bo mąż kupił mi ciastko hehe i doszłam do takiego wniosku ze juz do @ niedaleko i jak dostane @to robie prolaktyne i sie zapisuje do ginka na wtorek i załatwiam sprawy cyckowe
a jezeli jakims cudem bede z ciazy to daje spokój z tym i bede sie wtedy cieszyc fasolka oczywiscie powiem to ginkowi o cyckach
tylko teraz sie zastanawiam czy to poprostu nie leci bo je wymeczyłam zanim ropa poleciała bo najpierw białe leciało

reklama
No i po czekoladzie. Tylko jeden sęp przyleciał całe szczęście :-D Ale nadal mi się czegoś chce...
Nikola to ja na zachcianki czekolada nussbeisser (ta z całymi orzechami :-)) zawsze noszę w torebce :-) A wolałabym coś mniej tuczącego :-D

Do góry