reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aguś to nie ma co porównywać. Kochanie ja z córcią za trzecim razem a teraz za drugim. Uda się jak każdej z nas tutaj, tylko musisz cierpliwie zaczekać na tego bociana.

reklama
OOO lepiej nie bo już było w tv jak sobie Pani strzelała z wiatrówki....
Rozumiem, że to najcięższy czas wyczekiwania, największe napięcie.

najgorzej jest jak zostaje te 3,4 dni do @ i ty nie wiesz w tedy a najgorzej jak cie zaczyna bolec brzuch i nie masz tego śluzu i objawów ciażowych az ryczec sie chce

to tak jak z Mateuszkiem nie liczac od połowy ciazy zgagi i puchniecia nóg lae przy mojej wadze i jedzeniu słodyczy to tym objawom sie nie dziwie...a jak u Ciebie ze śluzem nie zalewało Cie brzuszek Cie pobolewał na @??

Nie, śluzu to nie mam jakoś szczególnie dużo i nie pamiętam żebym miała.
Mnie brzuch pobolewał, ale to z przyczyn gastrycznych:zawstydzona/y: Pamiętam jak mnie czyściło, nie wiem czy to związane z ciążą, ale tak się działo na początku u mnie:zawstydzona/y:

chyba nici beda zafasolkowania bo sie nerwowa robie a tak zawsze mam przed@ czyba ze czasem rozdraznienie jeste w ciazy ale wątpie....ja mam zaparcia ale z moich obserwacji zawsze tak ma przed@

Witajcie dziewczyny,
No i stało się :-D wczorajszy wieczór był pierwszym bez przyjęcia tabletki :tak: a teraz zobaczymy jak organizm zareaguje.
Dziewczyny może znacie lub mogłybyście polecić jakiegoś dobrego gina z Gdyni? Bo z mojej byłam baardzo zadowolona, ale teraz, po przeprowadzce, mam trochę do niej daleko , bo prawie godzinkę w jedną stronę. Jeśli możecie pomóc będę bardzo wdzięczna;-)

reklama
Do góry