reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
a co to czyżyk bo ja nie kumata jakaś:eek:??
tzn.czyżby falolina ... u nas tak się mówi takie krakowskie powiedzonko jak coś tam jest nie wyjaśnione a możliwe ;-)...a odólnie czyżyk to taki ptaszek hihihihihihi....

ja już nieraz spotkałam się że ktoś nie wie o czym mówię np ja wychodzę na pole nie na dwór
jem wekę nie bułkę francuską
i takie powiedzonko "czy weszło ci żółteczko" czyli czy się wyspałaś
no i se zamiast sobie np "kupie se bułeczkę"
i jeszcze pewnie by sie wiele znalazło

Ostatnia edycja:
Nikola dlatego ja do 6 miesiąca karmiłam tylko piersią, później sama gotowałam jedzonka z warzywek z własnego ogródka. Zwracam uwagę, żeby pomijać jakieś wymyślne słodycze z E wole, żeby zjadła kilka kostek czekolady.
Teraz głośno się robi o produktach nie modyfikowanych, chyba wszyscy wolą droższe ale zdrowe.
Aga a może Ty od synka załapałaś, pamiętam jak ja chora byłam właśnie na początku ciąży. Pij herbatkę z cytrynką i zjedz może czosnku tak na wszelki wypadek.

Aga to normalne, teraz co cykl będziesz zaprzeczać. Chyba tak to działa po nieudanym choć jednym cyklu.
Pamiętam ja też wykluczałam ciążę, chyba broniłam się przed kolejnym rozczarowaniem.

reklama
Do góry