reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

od miesiaczki kalkulator liczy jakies 3tygodnie i 4 dni ( od dni płodnych 1tygi 4 dni) mam cykle 28 tyle ze ja jakos dwa dni wczesniej miałam sluz płodny chyba bo był niezły poslizg w wc:-D

Rysicy z tego co pamietam wychodzi termin na 22 list a mnie by wychodziło na 26 list

reklama
o to to nie ja nie chce testu dotykac bo jak zobacze I załamie sie a po co mmi to...z Matim tez robiłam pare dni wczesniej nie wyszło a dwa dni po spodziewanym terminie wyszły....a zreszta w tamtych miesiacach wariowałam z testami nie popełnie tego samego ,tylko beta została ale w piatek ja pobieraja a wyniki beda w nastepnym tygodniu wiec do tego czasu moge dostac@ i tylko strata pieniedzy.....tyle ze ja juz nie wierze ze beda w upragnionej ciazy

Jak uważasz mi w pierwszej ciąży wyszedł test dopiero tydz po spodziewanej @ a teraz trzy dni przed dlatego Ci zasugerowałam.
Bety nigdy nie robiłam.

Chłopiec czy dziewczynka - kalendarz chiński
fajny kalkulator mi zMatim sie sprawdziło:)

Agusja sobie obiecałam że wtym miesiacu nie zrobie wczesniej ....ja i tak jak wariatka sie zaczynam zachowywac:-Dpowinni mi kompa zabierac przed @ bo czytam doktora google haha

Jestem i ja - choć bez nadrabiania, bo jak zaczęłam nadrabiać to przeczytałam co u mamuśki i serce prawie mi pękło. Ona miała fasolkę starszą o 1 tydzień od mojej....

Agak kochana tak bym chciała abyś zobaczyła swoje kreseczki!!!!!!!!!!!! Jak się czujesz w ogóle??? Sprawdziłam ten Twój kalendarz chiński - płeć Maciusia się zgadza, a teraz wychodzi mi dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!

hejMajajak miło że sie odezwałaś:*
mi jakbym zaszła tez wychodzi dziewczynka i tez bym była zadowolona:tak:
ja mam podwyzszona temperature ciała na czole mierzyłam 37.1 przez cały dzien od rana ,dzis taka rozdrazniona jestem chyba na @ i bez zycia niemrawa i jak kaleka i boli palec:errr:troche boli brzuch na @ i cycki znów zaczeły pobolewac po boku i pod spodem i juz płacze powoli przychodza:wściekła/y:ca @
najbardziej mnie zastanawia przeciez biore castgnusa i on jest tez na zachamowanie napiecia miesieczkowego i nic nie pomaga chyba:baffled:
a jak Ty sie czujesz byłas u ginka kidy masz usg??

reklama
A mi wyszła dziewczynka (teraz) ale coś tam nie tak mi wychodziło bo wedle tego kalendarza rocznik 83 ma 25 lat, no czemu by nie hehehe
U mnie jest chłop widać jak trzeba, dwóch lekarzy potwierdziło no i ja sama potwierdzam o taaak.
Aga a jak się staraliście? w dniach cyklu co na dziewczynkę czy nie zwracałaś na to uwagi?

Do góry