reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

jutro rano jade do szpitala, jak po tabletce nie "poleci" to bedzie zabieg !!!
To najgorszy dzien w moim życiu, nigdy nie zapomne słów lekarza:" Widzi Pani, tu jest serduszko, i tu powinnac być czerwona plamka ale jej nie ma, dziecko umarło"
Nie dam rady sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mamuśka dasz radę przeżyjesz wiem że serce ci pęka ale masz Jasia i męża i będziesz miała jeszcze dzidzie może to okrutne ale może natura wiedziała co robi czasem się tak dzieje wiem że to dla ciebie żadne pocieszenie i nic nie ukoi twojego bólu i wiem że los jest niesprawiedliwy bo jest cholernie nie sprawiedliwy i nie ma na tym świecie żadnej sprawiedliwości ale cóż nam pozostaje jak tylko wierzyć ze będzie lepiej choć nadziei w sercach brakuje to jakoś trzeba wykrzesać siłę aby żyć bo zawsze jakiś powód jest a ty masz aż 2 przy sobie i jedne wśród aniołków który do ciebie wróci.........

Mamuśka z całego serca jestem przy Tobie i Aniołku :*
Rysica to teraz proszę zdrowo i bez wybryków żebyśmy nie musiały krzyczeć na Ciebie :-)

A tak na marginesie to macie jakiś sposób żebym stała się wiatropylna? :confused: Mój pewnie DO CZERWCA u żabojadów będzie siedział :-:)-:)-:)-:)-(

hejka a ja dzis ledwo wstałam w nocu zle sie ułozylam i mnie plecy bola:-(
Mamuskadasz rade musisz dla swojego synka:*

Ostatnia edycja:
Mamuśka przykro mi:-( Trzymaj się. Myślami jestem z Tobą.
Klaudusia mały Cię przyzwyczaja do pobudek do brata.
Aga mąż rozmasuje.

Aga i sam siebie chyba przyzwyczaja :-D Ostatnio Wiki ma bardzo lekki sen i budzi się prawie za każdym razem jak ja wstaje lub się przekręcam.

reklama
moje dziecko dzis przespało cała noc i goraczki juz nie ma :tak: rozmasuje męzus ale po 16 dopiero hehe
jak rano wstałam to brzuch nie boli ale mam uczucie duzej wilgotnosci ale nie dostałam @ jeszcze

Ostatnia edycja:
Do góry