reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

jak narazie jestem zadowolona z zakupów na allegro bo duzo kupiłam a przynajmniej można kupic cos fajnego za pozadna cene i nie szukajac po sklepach bo w łęcznej jeste mało sklepów fajnych

spory maluszek mój mial 3500

reklama
Wiktor miał 3700 i urodził się w 39 tc ale nie wyprzedzał parametrów na USG o prawie 2 tygodnie :szok: tylko zawsze był opóźniony hehe :-D A to to nie wiem co to będzie :-D
Ja też z allegro jak na razie jestem zadowolona. Kupiłam kilka fajnych rzeczy, a zwłaszcza dla Wiktorka. Jakoś nigdy czasu nie mam na chodzenie po sklepach. Z resztą jak popatrzyłam dziś na ceny to czasami to mnie wmurowało w ziemię...

mój miał 3080 i 51 cm - ale urodził się miesiąc przed terminem, więc pewnie jeszcze co najmniej pół kilo by przybrał ;)

a ja na allegro kupowałam dużo dla Szymka jak był mały, teraz często w TESCO mu kupuję ubranek, za to dla siebie mało kiedy na allegro ubrania kupuję, bo ja wszystko musze przymierzyć. Ale bluzki/tuniki ciążowe, takie z rozciągliwego materiału , bym zaryzykowała :)

No ja teraz tylko kupiłam tą sukienkę, bo potrzebna mi była taka elegancka w miarę a tak to zasuwam w dresach bo tak najwygodniej. Ta sukieneczka wydaje się taka malutka jak wisi ale pojemna to jeeeest :-D Teraz jeszcze mam w niej sporo luzu i pewnie do końca ciąży spokojnie w niej pochodzę.

Klaudusia super masz ten brzusio, ale najbardziej zazdroszcze tego wystającego pępusia ohhhhhhhhh :) a widze ze Wiki juz chyba lula :)
Ja to kupuje na allegro wszystko co sie da bo jest taniej niz w sklepach- no taka jest prawda !!!!!!! a poza tym z moim sie nie da chodzic bo go zaraz szlak trafia, bo ja musze wszystko z kazdej strony obejrzec hehe :) na allegro w sumie nigdy sie nie zawiodłam, ale jak kupiłam suknie wieczorową od osoby co ma tez ciuchy na allegro ale z jej sklepu internetowego to głowa mała co mi przyszło !!!!!!!!!!!! 3 rozmiary za duza suknia, WOREK a nie suknia, a mialam 3 di do wesela !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dzwonilam i robiłam awanture to biegiem mi przysłali odpowiedni roz, !!!!! ale sie nerwów najadłam jak cholera !!!!!!!!

reklama
ja w zeszłej ciąży miałam dwie pary spodni ciążowych i 3 bluzki raptem :p

to chyba zalezy w jakim okresie bylas w ciazy tzn w jakiej pory roku mialas duzy bebzuch ;] ja mialam temrin na lipiec urodizlam w maju ! ale mialam i mam z 4 pary spodni ciazowych i wiele duzo za wiele bluzek i tunik - ale ja wole i zasze lubialam takie wiecie luzne ubrania wiec i przed ciaza i po chodze w wszelakich tunikach jako wole takie dluzsze swetry za pupe niz za pepek ;]

pozaty taka tunika zakrywa mankamenty ciala ;>

Do góry