reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
chyba takie same tylko jak mi sie wydaje koszula dłuzsza:)
Klaudusiaczekam na foteczke brzusia:*
Rysicatrzymam nadal kciuki za fasolke bo to napewno ona dzi daje we znaki:*

Dziewczynki jak na razie aparat próbuję uruchomić bo nie działa więc foteczka będzie później...
U nas w szpitalu też na obchodzie zaglądają jak się goi i też trzeba mieć koszulę (no chyba, że któraś chce się rozbierać za każdym obchodem) O majtkach nic mi nie wiadomo, ale na obchód i tak trzeba ściągać żeby mogli zajrzeć.

Rysica kobieto TY to w ciązy napewno jestes !!!!!!!!!!!!!! Jak taka senność straszna !!!!!!!!!!!

Mamuśka ja się już nie nastawiam - cyce mniej bolą, brzuch nie boli (jajniki jeszcze czasem zakłują), właściwie jeden - prawy) mdłości nie mam, wolę się nie nastawiać, zobaczymy czy @ przyjdzie a teoretycznie już w poniedziałek powinna...
a dzisiaj taka senna pogoda, że to pewnie przez to. Na rehabilitacji też wszyscy ziewali dziś :p

No to u mnie nie zaglądają , no i dobrze, bo lało sie ze mnie jak z kranu wiec tak głupio kurcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamte koszule to prawie identyczne tylko ta pierwsza ma chyba takie fale na rekawach i biuscie :)

Czas pokaże czy to dzieciątko !!!!!!!! Ale ja jestem dobrej mysli i życzę Ci z całego serca abys była w ciązy :D
Mnie tez bolał prawy jajnik, cyce tez troszke, ale raz mniej raz bardziej a raz w ogóle , teraz bolą ciagle i sa meg napuchnięte, mój ostatnio tak sie przyglądał i mówi: "kochanie zdejmij stanik , po co ci na noc ??" Kurcze a ja juz bez stanika byłam:szok: To On mówi ze faktycznie napuchły :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piżama ma inne wykonczenie proste a koszyla takie faliste i piżama ma kolor jak dekold rekawków a koszula jak reszta ale bardzo podobne

hehe ciąza to darmowe powiekszenie piersi tylko szkoda co sie znimi podczas karmienia dzieje jakby nie mogły takie zostac

No to u mnie nie zaglądają , no i dobrze, bo lało sie ze mnie jak z kranu wiec tak głupio kurcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamte koszule to prawie identyczne tylko ta pierwsza ma chyba takie fale na rekawach i biuscie :)

Czas pokaże czy to dzieciątko !!!!!!!! Ale ja jestem dobrej mysli i życzę Ci z całego serca abys była w ciązy :D
Mnie tez bolał prawy jajnik, cyce tez troszke, ale raz mniej raz bardziej a raz w ogóle , teraz bolą ciagle i sa meg napuchnięte, mój ostatnio tak sie przyglądał i mówi: "kochanie zdejmij stanik , po co ci na noc ??" Kurcze a ja juz bez stanika byłam:szok: To On mówi ze faktycznie napuchły :szok:

wiesz to z jednej srony fajnie ze nie patrza bo z kobiety potrafi na prawde sie lac, ale z drugiej storny kiedy kobieta ma wiedziec ze te "lanie sie" jest w normie czy zagraza jej zyciu ?u mnie w spzitalu badali za kazdym razem, na wypisie jeszcze raz ale na fotelu ginekologicznym. chodz to do przyjemnych badan nie nalezy zwlaszcza po cesarce.

a kosuzle fajne ;] ja mam same pizamy dwu czesciowe ale mysle ze jedna sobie kupie taka koszulowa ---ale do tego kuuuupa czasu !!!!

reklama
Mamusia z tymi cycami to się uśmiałam :-D:-D:-D
Mi codziennie rano leci z obydwóch jak potrzeba i codziennie muszę przepierać koszulkę, bo się klei :baffled: Trochę to denerwujące ale lepiej tylko rano niż cały czas (z Wikim leciało kiedy i jak chciało).
Rysica trzymam kciuki za test. Na pewno będzie pozytywny z takimi objawami!
Agnieszka a u Ciebie za tydzień będą dwie krechy!!!!:tak:

Do góry