reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Z córką w trzecim cyklu a z synkiem w drugim.
Kwestia czasu u Was, wiem łatwo powiedzieć mnie łapała psychoza już po pierwszym nieudanym cyklu.

reklama
no własnie to jest najgorsze ja próbuje nie myslec ale to cholernie trudne rzebym jeszcze pracowało to bym sie czyms zajeła a ja w domciu siedze i szlak trafia

Nawet gdybym nie było fasolki to narazie praca u kogoś odpada nie mogłabym być dyspozycyjna. mała często choruje i wiecej jest w domu niz w przedszkolu.

ja pracowałam ale niestety taka firma ze zwalnia bez powodu ....dwa razy tam pracowałam jak za drugim razem zadzwonili abym wróciła to sobie wtedy powiedziałam że zajdew ciaze bo co mam do stracenia i próbowalismy dwa miechy ale że okazało sie ze na zawalisty punkt mnie wsadzili to przestalismy abym dostała umowe na dłuzej bo mi sie konczyła pod koniec roku i wiesz co wyszło jak przestalismy sie starac we wrzesniu wyszły dwie krechy ale wtedy byłam zła ale po dwóch dniach @ przyszła....i jak mi powiedzieli że narazie dziekuja a nie ja zawiniłam tylko inna dziewczyna jej dali szanse 3 czy 4 amnie poprstu oznajmili że po mnie zadzownia to im powiedziałam zeby sie niewazyli ....i teraz od stycznia próbujemy znow moze znow wyjda II tylko nie uciekna:) a moj mały prawie nie choruje

Teraz mało gdzie się liczą z człowiekiem wrrrr
Oby wyszły dwie kreseczki, trzymam mocno kciuki.

Ja mam złe doświadczenia jeśli chodzi o szefowe - kobiety, niestety, ciężko mi to pisać. Moja była okropna, jak sobie przypomnę to mi się milej tyłek w domu grzeje.

ja nie miałam doczynienia z samymi prezesami , przez rok pracy szefowa widziałam 3 razy ale ona miła była ale co z tego jak wracała do biura to było wiadome że na nastepny dzien esesman dyrektor przyjedzie i awantura , ja mialam dwóch kierowników i dyrek i tylko jeden kierownik to człowiek był a reszta zgraja chamskich idiotów.....w czesniej przed ciaza pracowałam w handlu miałam wyrombistych szefów szef czasem mnie odwoził a z szefowa na piwko wyskakiwalismy i czasem szef z nami super praca niestety za daleko teraz dla mnie ale mam tam powrót:) w tamtej pracy poznałam meza on tam nie pracował ale przychodził do sklepiku i tak sie zaczeło

Człowiek jak dostaje "władzę" nad innymi to wstępuje w niego coś niedobrego, pewnie nie każdy, ciekawe jakie my byśmy były:eek:
Jak się znowu próbuje być miłym dla ludzi to znajda się tacy co wykorzystują dobroć i to takie zamknięte koło.
Ja poznałam męża w szkole:laugh2: wypatrzał mnie z tłumu:-D

reklama
powiedz mi bo nie pamietam czy sie Ciebie pytałam o castagnusie??

co o tym sadzisz bo nie wiem juz czy dobrze ze go zaczełam barc jak mam cykle w pozodku i bóli jako takich nie mam tylko rok po odstawieniu małego jak nacisne leci mi kropelka z piersi a wizyte mam dopiero we wtorek u ginka

Do góry