Hej dziewczyny!
Agniesia dziś się pojawiła a ja postanowiłam od rana kompa nie włączać, bo więcej mnie w domu nie było niż byłam. Poza tym ostatnio to ciężko mi przy Maciusiu pisać.
Aga27 jak Ty się kochana czujesz????
Izka no jestem w szoku, bo byłam przekonana, że jest fasola - ale może to jednak był dopiero 19 dc. i dlatego test nie wykrył nic? Dziwi mnie, że Twój ginek Ci ciążę wybadał...Trzymaj się - na pewno w odpowiednim czasie się uda!
Mamuśka jak nastrój u Ciebie?? Dalej mdłości? Ja dziś o dziwo obudziłam się czując się doskonale, zero humorków, zmęczenia, po prostu nic. W końcu poczułam się znowu sobą. Aż w końcu pomyślałam czy na pewno jestem w ciąży? I poleciałam po test - zrobiłam go jak wróciłam ze sklepu (nie z rana) i dwie tłuste krechy wyskoczyły od razu po sekundzie - a w sumie to pierwsza wyskoczyła ta kreska testowa, a później dopiero ta kontrolna. Także chyba jest dobrze hehe
No i bardziej jakoś uwierzyłam
)
Nikolaa Ty się znowu męczysz bidulko. Jeszcze trochę i będzie @ - postaraj się nie denerwować!
Klaudusia a jak Ty dziś? Ty w ogóle leżysz kochana? Bo coś mam wrażenie, że ciągle latasz
)
Agnieszkak dobrze, że sobie tak fajnie z tą babką z apteki pogadałaś
)) No i spokojnie - jak coś jest bez recepty to jest to naprawdę bardzo łagodne
)