reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja mam stary, ale jary wózek i nie muszę go na szczęście zamieniać :) Ale jest niebiesko granatowy - więc będzie pasował do chłopaka. A w sumie po cichu marzę teraz o dziewczynce....Ale czuję, że będzie chłop.

reklama
Witam weekendowo
bilans weekendu 2 wina szampan dwa drinki z żurawinówki szampana i pomarańczy i w trakcie litrowa kadarka wiki spi mąż siedzi na kompie .....dalej skutki uboczne luteiny dalej sa aczkolwiek doszedł jeszcze jeden całkiem przyjemny ochota na sex i to wiiiiiiiiiiiiiielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psychicznie duł dalej niestety tym bardziej że dowiedziałam sie że szwagierka mojej szwagierki bedzie miała 3 dziecko a nawet ubikacji w domu nie mają a my co możemy drugiemu dziecku zapewnić tak dużo a nie jetem w ciąży jaka sprawiedliwość biedne dzieci żyją w lepiance i nie bedą miały żadnego startu a starzy mnożą sie ja króliki
Agnieszka2 przykro mi że przyszła @ ale u ciebie nowy cykl nowe starania następny cykl twój
Aga ciesze się że wróciłaś do nas
sorki że noe odpisuje wszystkim ale literki sie dziś plączą
Klaudusia oba fajne ale ten pierwszy fajniejszy

Ostatnia edycja:
hej Nikola chciałas napisac nasz nastepny cykl;-) ja wiem że to dołujące że wokół inni maja w takich warunkach albo te co nie chca ...... ja sie teraz tez troche chyba upiłam .....to łap męża i do dzieła trzeba trenować:tak:

Nikolaa niezły zestaw alkoholowy!!!!!!!!!! Kurcze ale mi ślina pociekła!!!!!!!!!!! Uprawiaj dużo seksu i dół przejdzie!!!!!!!!!!!!

Klaudusia
pierwszy wózek fajniejszy! :)

Maja gdybym była mądrzejsza i kupiła funkcjonalny wózek a nie, bo był "w promocji" (a dla pierwszego dziecka jednak trzeba było trochę kasy wydać) to bym teraz nie suszyła głowy wózkiem. Ale wiesz jak ja sobie pomyślę, że znów mam się męczyć w tamtym wózku to aż mnie bierze na bleeee.
Agnieszka będę miała obydwa modele do porównania więc komentarz będzie szczegółowy :tak: :-)
Hej Nikola! Nooo seksik... :-D Ale mi się chce!!!:szok:

u mnie to nici z sexiku bo niedość że @ ....to jeszcze mój ma kare za wekend:wściekła/y:ale tylko sie konczy i zaczynamy tylko sobie wiesiołka w aptece kupie

Klaudusia dobrze, że możecie sobie pozwolić na nowy wózek! Ja dla Maciusia też wiele bubli kupiłam, ale skąd mogłyśmy wtedy wiedzieć, co będzie dobre???

Aga wstrzemięźliwość przed staraniami wskazana :) Póki co pij i patrz jaki świat piękny!

Ale wiecie w sklepie pierwszy mi wpadł w oko ten drugi a ten pierwszy dopiero później sprzedawca nam pokazał i od razu wiedziałam, że jak mam brać to tylko ten :-D
Maja teraz jesteśmy mądrzejsze o jedno dziecko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
po @ to tak co dwa dni tylko sie zastanawiam czy nie za czesto??:eek:
ja teraz juz pierdułek też niepotrzebnych nie kupie ....

Ostatnia edycja:
Do góry