reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hehe mój mąż nigdy w życiu by nie łykał tebletek. Agnieszka sorki że pytam a długo się staracie bo nie pamiętam...:zawstydzona/y:
Aaaa dziewczynki chyba doszliśmy do porozumienia w sprawie imienia. Będzie Pan Bartłomiej o ile to pan :-D

reklama
Maja pewnie że wypije za Ciebie i fasolke:) swojskie wiśniowe 2009 słodziutkie mniam:)

Klaudusia staramy sie dopiero drugi cykl teraz jak sie skonczy @ bedzie trzeci:) w tamtym roku staralismy sie dwa miesiace ale pozniej tak wyszło że przestaliśmy ale tamtego nie zaliczam

ładne imie Bartuś ja nawet nie wiem jakby sie nazywał chłopiec bo jakby była córka to wymyślone przez mojego Mateuszka to Kinga wiec w tym wyboru nie mamy bo sie uparł:) chyba bardzo lubi ta Kinge z grupy w przedszkolu chociaż on co chwile ma inna dziewczyny wybiera cały czas miedzy dwiema w przedszkolu haha miedzy Gabrysia a Klarą ....juz moge sie do roli teściowej przyzwyczajać haha

Ostatnia edycja:
Klaudusia to Bartuś będzie! Bardzo ładnie!

Aga
a035.gif

Ciężko było z tym imieniem dla chłopca ale jakoś doszliśmy w końcu do porozumienia. Ale znając męża to dziś mu się podoba a jutro nie więc nic nie wiadomo :-D

Klaudusia z nimi to ryzyko bo niektórzy moga dziecko skrzywdzic bo sobie lezysz w szpitalu a on leci do urzedu i ztej radości da dziecku jakies kosmiczne imie haha a :-D

reklama
Do góry