reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hehe dziś maluch się wystawił oczywiście do smarowania kremem. Jak to śmiesznie wygląda, brzuch jest normalny a za chwile jak się zaczynam smarować to robi się kwadratowy... maluch wystawia pupcię :-D

reklama
Hehe Klaudusia, chciałabym to zobaczyć! Mój Maciuś raz wystawił pupkę tak w lewą stronę i pękałam ze śmiechu, bo z jednej strony taka górka była, a z drugiej płasko :)

Wiki też wystawiał pupę ale ten to przebija go z kombinacjami! :-) Normalnie wokół pępka przy smarowaniu mam kwadrat a tak to cisza :-D Wierz mi ubaw jest na całego :-D Bardzo często się wierci i kręci, nie usiedzi w jednym miejscu długo. Niedługo Ty też będziesz pisać tak :tak:

hej Kochane dopiro do domciu wróciłam troszke sie przeciągneło bo musiałam sie wczoraj napić....ja mam jakos dobry chumor bo nastawiona na nowe staranka , tak wiec wczoraj przylazła @ tak sie nastawiłam i dlatego dobrze to zniosłam, na jedno dobrze bo sie wylecze z przeziebienia a tak mogło coś dzidzi by zaszkodzić....w tym miesiacu nie ma grzebania i mierzenia bo w moim przypadku to nie działa:) miałam czas na myslenie i teraz staramy sie ale juz nie bede myślec obsesyjnie i powinno sie udać :)
a jak sie dziewczyny czujecie?? a co do testów to teraz bede robic jak mi sie pare dni spózni mądry polak po szkodzie:) mam nadzieje że mi nie bedzie znów odbijać;)

hej Kochane dopiro do domciu wróciłam troszke sie przeciągneło bo musiałam sie wczoraj napić....ja mam jakos dobry chumor bo nastawiona na nowe staranka , tak wiec wczoraj przylazła @ tak sie nastawiłam i dlatego dobrze to zniosłam, na jedno dobrze bo sie wylecze z przeziebienia a tak mogło coś dzidzi by zaszkodzić....w tym miesiacu nie ma grzebania i mierzenia bo w moim przypadku to nie działa:) miałam czas na myslenie i teraz staramy sie ale juz nie bede myślec obsesyjnie i powinno sie udać :)
a jak sie dziewczyny czujecie?? a co do testów to teraz bede robic jak mi sie pare dni spózni mądry polak po szkodzie:) mam nadzieje że mi nie bedzie znów odbijać;)

Będzie dobrze:)

Aga2 przykro mi, że @ przyszła, ale super, że masz dobre nastawienie - zobaczysz Twoja fasola przyjdzie wtedy kiedy sobie sama wybierze - a mi się wydaje, że teraz im bliżej wiosny tym fajniejsze starania :)

uda sie uda hehe :) w tym miesiacu troche fasolek przybyło:) trzeba rozłożyc na kolejne aby było co świetować w każdym miesiacu:) zaraz sobie wypije dobre winko przynajmniej mam teraz okazje jeszcze :) przyznam sie do jednego sobie troszke od maja popalam głupota bo nie paliłam 4 lata ale od jutra koniec definitywny i już ....mój m bedzie biedny bo go nafaszeruje w tym miesiacu witaminami haha

reklama
Do góry