reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nastoria! Bardzo się cieszę że lekarz potwierdził że wszystko układa się w najlepszajmym porządku. Odpoczywaj dużo!

reklama
Dziekuje Wam kochane moje za zyczonka! Wszystkie sciskam mooooooocccccnnnnnoooo! Postaram sie zajzec jeszcze jutro. Mam nadzieje, ze bede miala dostep do necika w PL, to w razie jakichs testowanek piszcie mi PV, bo moze byc, ze cos pomine w czytaniu, samie wiecie jak to jest jak po tak dlugim czasie widzi sie swoich ;-)

czesc laseczki robiłam ten trzeci test i jest bardzo widoczna gruba kreseczka wiec to juz pewne :) 3 testy nie mogly sie mylic i to z 2 roznych firm :tak:

Gwiazdeczko szczesliwej drogi życze i dziekuje rowniez za zyczenia:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cyprysiowa to to super gitara.
Gwiazdeczko jak coś to będe pisać na prive, ale ja już wiem że testowanka nie będzie potrzeba robić bo to tylko hormonki w konia mnie robiły

Gwiazdeczko tobie tez wszytskeigo ajw te swieta...mmilej drogi..

czesc laseczki robiłam ten trzeci test i jest bardzo widoczna gruba kreseczka wiec to juz pewne :) 3 testy nie mogly sie mylic i to z 2 roznych firm :tak:
no i good,,teraz chyba jestes szczesliwa,masz juz na 100% fasolke,,,superrrrrrrrrr,,a kiedy lekarz??

a wogle to dzien dobry...

MOje dziecko w peckolu,a ja mam wolne,hehee
jad ena maisto po ostatki przed swietami,,musze liste zrobic,bo znajac zycie to czegos zapomne...:baffled::-p
A potem mam wigilie u synka w peckolu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem w trakcie odstawiania synka od piersi i mam pewne "obawy" że mogę przez to nie zauważyć objawów owu na czas - jak wiecie, mieliśmy się w tym cyklu nie starać, ze względu na planowany na styczeń wyjazd :dry: Przez odstawianie pewnie będę mieć rozregulowane hormony.

reklama
Do góry