reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Nastoria będze ok, fasoleczka urosnie to gnek łatwiej będze mógł ją stwierdzić.

Kasiu przykro mi z powodu @ i z powodu pracy twojego mężą. Wiesz chcą cie pocieszyć to pamiętaj, że ne ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Może mąż znajdzie wspaniałą, bardzo dobrze płatną prace, a może macie już coś na oku? Życze powodzenia.

Cyprysiowa mówiłam, mówiłam - jak jest nawet maleńka to dzidza juz rośnie.
GRATULUJE OGROMNIAŚCIE !!!!
ŻYCZE SPOKOJNYCH 8 MIESIĄCZKÓW KOCHANIE.

Cyprysiowa - GRATULACJE !!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

To na kiedy mniej więcej byś miała termin?

Sylcia - jak się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gwiazdeczko dzięki za życzenia
Nastoria czuję się fatalnie, mdli mnie cały dzień i brak apetytu, chyba wybiorę się do lekarza po jakieś leki przeciw mdłościom, bo nie daję już rady :wściekła/y:

Sylcia to współczuję. Od którego tygodnia tak Ciebie mdli?.....u mnie jak na razie spokój!:tak:
Cyprysiowa - jak napisała Gwiazdeczka, teścik zawsze można powtórzyc - tak dla przyjemności! ;-)

Cyprysiowa GRATULACJE :-) Jesli bardzo chcesz powtorzyc tescik to najlepiej za pare dni bo jutro kreseczka moze byc identyczna jak dzisiaj ;-)

Sylcia ale Ci wspolczuje Bidulko :-(wiem co to znaczy bo przy Oliwii wiecznie mnie mdlilo, mialam zgage a nocamiw ymiotowalam :baffled::-(Paskudztwo :no: Wybierz sie do lekarza, moze prawie CI pomoze. Albo sprobuj najpierw jakis domowych sposobow na mdlosci :tak:Badz dobrej mysli, to po pierwsyzm trymestrze zazwyczaj znika lub zmniejsza sie;-)

Kasiu no to faktycznie nieciekawie :-(Ale pomysl tak jak pisze Mamusiasynusia ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;-)

A ja wypatruje @ :cool2:Ostatnio mam nieregularne cykle i ich dlugosc wacha sie od 27 do 32 dni :baffled::dry:kosmos jakis :wściekła/y:Tak wiec jeszcze troche bo dzis dpeiro 30 dzien. A mnie to tak wkurza bo nic ne moge sobie zaplanowac :wściekła/y:

Nastoria mdli mnie gdzieś od 6 tygodnia, tzn jak się zaczął czyli już 4 tydzień zaczęty, na początku nie było tak źle, a teraz co dzień to jest gorzej
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej.
mam pytanie czy używałyście kiedys testu "Cara" ? Kupiłam dzis innej firmy żeby sobie jutro strzelić a poza Quickiem był właśnie ten. Znacie go?

Do góry