reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej.
mam pytanie czy używałyście kiedys testu "Cara" ? Kupiłam dzis innej firmy żeby sobie jutro strzelić a poza Quickiem był właśnie ten. Znacie go?
Pierwszy raz o takim słysze.

Ja dziś powtórka ze spacerkow do kibelka, pewnie dlatego, że rano chciało mi bardzo pić i wypiłam dość sporo soku jabłkowego. Zabrakło mi mojej wody w domku i mam dlatego taką biede.

Kochane moje Babyboomowiczki! W zwiazku z moimi przygotowaniami do piatkowego wyjazdu do Ojczyzny nie bede miec juz tak duzo czasu dla bb:-( Ale zeby niczego nie zapomniec chcialabym zlozycz juz teraz Bozonarodzeniowe Zyczenia:-):

445.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi - Gwiazdeczka z Rodznka!

t_aniolki_16.gif
linie107.gif
243.gif

Gwiazdeczko dziękuje C slicznie i ja tobie też życze wszystkiego najlepszego oraz przedewszystkim spełnienia marzeń, bo one są w życiu najważniejsze.

Kochane moje Babyboomowiczki! W zwiazku z moimi przygotowaniami do piatkowego wyjazdu do Ojczyzny nie bede miec juz tak duzo czasu dla bb:-( Ale zeby niczego nie zapomniec chcialabym zlozycz juz teraz Bozonarodzeniowe Zyczenia:-):

445.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi - Gwiazdeczka z Rodznka!

t_aniolki_16.gif
linie107.gif
243.gif
Gwiazdeczko i dla Ciebie wszystkiego co najpiękniejsze, niech się spełnią Twoje marzenia, niech uśmiech Twą buźkę zawsze rozwesela, niech miłość przy wigilijnym stole panuje a bogactwo prezentów pod choinką króluje!!!

Ja dziś powtórka ze spacerkow do kibelka, pewnie dlatego, że rano chciało mi bardzo pić i wypiłam dość sporo soku jabłkowego. Zabrakło mi mojej wody w domku i mam dlatego taką biede.
Współczuję Kochana, ale to na szczęście mija;-). Sama to przerabiałam z pszczółką przez cztery miesiące, więc wiem, że przyjemne to to nie jest...:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane!
W końcu się trochę odrobiłam i w przerwie między myciem okien, zakupami, ogólnie porządkami a oczywiście pracą zawodową wpadłam żeby zobaczyć jak wam upływają przygotowania do świąt.
Cyprysiowa - moje ogromne gratulacje. Tak się obawiałaś a maleństwo już pod serduszkiem miałaś (ale mi się kurcze zrymowało).
Kasiu - nie każda zmiana (chociaż jest ciężka) kończy się dla nas źle. Może to co teraz cię przeraża okaże się wspaniałym zrządzeniem losu. Trzymam kciuki i wierzę że nowa, lepsza praca pojawi się na horyzoncie szybciej niż myślicie.
Gwiazdeczko - dziękuję i przesyłam Ci najszczersze, cieplutkie życzonka pomyślności na Nowy Rok i cudownych świąt.
Mamusiom z mdłościami życzę oczywiście ich ustąpienia bo idą święta i przydałoby się ze smakiem (bez mdłości) podjeść sobie nieco.
Wszystkim życzę miłego dnia .
no i wracam do pracy.... brudna łazienka mnie woła

Gwiazdeczko dziękuje za życzenia. Tobie życzę przede wszystkim unormowania cyklu a co za tym idzie fasoleczki w bardzo niedługim czasie. No i miłego pobytu w Polsce.
Ja również wzięłam sie za porządku i póki co nadal jestem w polu, więc zaraz zmykam do pracy

reklama
Gwiazdeczko - dzięki za piękne życzenia! Ja na początku życzę szczęśliwej drogi do Polski, a dalej pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń!
Dzisiaj byłam u gina. W nocy nie za dobrze się czułam. Termin mam jak wyliczyłam, na 23 i jest to 4 tydzień i 6 dzień. Wszystko jest w najlepsiejszym porządeczku, choc czasami to tu, to tam mnie zaboli lub zakłuje!
Pozdrawiam! Buziaki!

Do góry