reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Cześć.
Boje się jutrzejszego poranka:-( Z godziny na godziny patrząc na ostatni test ta kreseczka wydaje mi się bledsza. Coś tam ją widać ale prawie nic... Oczywiście sobie wkręcam bo jest taka sama jak wczorajaj ale wydaje mi się że niepotrzebnie się ekscytowałam.
Na dodatek cały dzień dziś znowu pobolewa mnie brzuch a najbardziej załamuje mnie bardzo mała ilość śluziku, praktycznie żadna.
Dziś w pracy cały czas latałam do wc sprawdzać czy @ nie przyszła. Jeny dostanę w głowe do jutra!!!! :wściekła/y:

Cyprysiowa - nie bój żaby - będzie dobrze.
Trzymam kciuki i jutro rano czekam na dobre wieści.
Spokojnej nocki Ci życzę.

Ja tez sie witam :-)

Kasia_2005 i jak dzisiejszy tescik??

Witajcie,
no niestety, testowanka nie było, dziś przyszła @, czego spodziewałam się niestety,bo temperaturki były lodowate. W ogóle cykl był pusty, bezowulacyjny,co dodatkowo mnie dobiło. Pewnie choroba zablokowała owu, czyli odliczonka od nowa.

No i co do złych wieści..to mój mąż dostał wypowiedzenie z nowym rokiem (redujcja całkowita) tak więc, miłe wieści na święta i nowy rok, nie ma co.
Przepraszam za pesymizm..już nie będę.
Miłego wieczorka

Witajcie,
no niestety, testowanka nie było, dziś przyszła @, czego spodziewałam się niestety,bo temperaturki były lodowate. W ogóle cykl był pusty, bezowulacyjny,co dodatkowo mnie dobiło. Pewnie choroba zablokowała owu, czyli odliczonka od nowa.

No i co do złych wieści..to mój mąż dostał wypowiedzenie z nowym rokiem (redujcja całkowita) tak więc, miłe wieści na święta i nowy rok, nie ma co.
Przepraszam za pesymizm..już nie będę.
Miłego wieczorka

Kasieńko to straszne. Ale wam prezent świąteczny zrobili, nie ma co. No to teraz pewnie staranka wstrzymacie, czy się mylę? Jakaś inna upatrzona praca dla męża jest? A tak wogóle to z nienacka was zaskoczyli czy też się tego spodziewaliście?
Tulę cię całą sobą Kasieńko
Cyprysiowa jeszcze tylko trochę i będziesz wiedzieć na pewno

reklama
Do góry