reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Doczytalam o tym odbieraniu kotow, w hodowli sa one szczepione w 9 i 11 tygodniu i potem mozna je odebrac, to sa zarzadzenia organizacji felinologicznych-ten 12 tydzien.

reklama
hej:-)

już wątek o remontach działa:tak:

czytam was,
Dita współczuje sytuacji bardzo - sama wiesz...
koty - temat fajny, mamy taką lekko walnietą Corvetkę w domu - dachowiec tygrysi:happy:
ale nadal wolę psy:tak:
jak wiecie po 13 latach nasza Saba musiała zostać uśpiona:no: bardzo to wszyscy przeżywaliśmy, oj bardzo:-(
ale nowy piesek to już do nowego domu będzie dopiero

Asia kończy w tym roku gimnazjum i wybiera się liceum o profilu policyjnym, a Natala za tydzień ma międzynarodowe występy taneczne w Czechach - oczywiście muszę zrobić jej paszport/dowód do piątku:eek: poprzedni stracił ważność w czerwcu 2012 i na Węgry jechaliśmy z nieważnym:baffled: bosko

UWAGA!!!

Założyłam NOWY WĄTEK :D

Ostatnia edycja:
Kociary!! :-p

Ja wreszcie czuję wyraźnie ruchy. Może ciut przestanę schizować :rofl2: Chyba Kruszyna Frankiem zostanie. Dziadkowie z mojej strony Tadeusz i Jan od strony K. Stefan i Ryszard. Za chiny żadne mi się nie podoba :confused2:

sara, to gratulacje ruchow :)) powazny etap, hehe :D ja ci powiem, ze ostatnio je czulam tez, chociaz nie jestem w ciazy :szok:;-):-D:sorry: trwalo to jakies 3 tyg, takie wyrazne ruchy, az Dawid czul. i nie w jelitach, tylko w okolicach zoladka w ogole. nawet test robilam i na usg brzucha poszlam, ale wszystko w porzadku, tzn w ciazy nie jestem, ani nic innego dziwnego raczej sie nie dzieje :D schizuje na starosc chyba.
a imie fajne!

kasia
, no prosze! Asia policjantka :)) brawo! a pieska wspolczuje serdecznie :( A Natka dlugo tanczy juz? :)) pieknie.. masz zdolne coreczki :))

Filipek tez co i rusz tanczy jakies wystepy, ostatnio taki mieli uklad - z okazji WOSP, ze az mi szczeka opadla, tak trudny i tak dobrze mu poszlo. ale to nic profesjonalnego, w przedszkolu jest w grupie tanecznej i tyle :) musze wam wrzucic ten filmik, bo naprawde bylam bardzo dumna :))

za to chodza na basen i calkiem dobrze mu idzie, jest najlepszy w grupie, jako jedyny nurkuje po koleczka juz, a przeciez chodza dopiero od listopada :))

Sara gratuluję!!!
ja też myślałam o 3 dziecku jeszcze jakoś tak z rok temu... ale już mi się nie chce:-p my nie mamy babci żadnej do pomocy czy opieki, poza tym teraz czeka nas budowa... właśnie będę zmieniać mirenę (chociaż miałam chwilę zwiątpienia - a może jednak 3 dziecko? hehehe) przeszło mi:-D

Pati Natalka tańczy już drugi rok w MDK:tak: przedtem 3 lata w pkolu chodziła na rytmikę; obecnie jest prowadzącą grupę (w sensie tańczenia), chodzi też na plastykę, a na basen to ja z nią (jestem ratownikiem, kiedyś instruktorem i sama ją uczę pływać - też śmiga jak szalona i też uwielbia nurkować)

dziś byłam w biurze paszportowym, złozylismy dokumenty, wsio; mam nadzieję, że na piątek będzie gotowy paszport (pani kierowniczka poproszona została o przyspieszenie)

reklama
Do góry