reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Doczytalam o tym odbieraniu kotow, w hodowli sa one szczepione w 9 i 11 tygodniu i potem mozna je odebrac, to sa zarzadzenia organizacji felinologicznych-ten 12 tydzien.

reklama
hej:-)

już wątek o remontach działa:tak:

czytam was,
Dita współczuje sytuacji bardzo - sama wiesz...
koty - temat fajny, mamy taką lekko walnietą Corvetkę w domu - dachowiec tygrysi:happy:
ale nadal wolę psy:tak:
jak wiecie po 13 latach nasza Saba musiała zostać uśpiona:no: bardzo to wszyscy przeżywaliśmy, oj bardzo:-(
ale nowy piesek to już do nowego domu będzie dopiero

Asia kończy w tym roku gimnazjum i wybiera się liceum o profilu policyjnym, a Natala za tydzień ma międzynarodowe występy taneczne w Czechach - oczywiście muszę zrobić jej paszport/dowód do piątku:eek: poprzedni stracił ważność w czerwcu 2012 i na Węgry jechaliśmy z nieważnym:baffled: bosko

UWAGA!!!

Założyłam NOWY WĄTEK :D

Ostatnia edycja:
Kociary!! :-p

Ja wreszcie czuję wyraźnie ruchy. Może ciut przestanę schizować :rofl2: Chyba Kruszyna Frankiem zostanie. Dziadkowie z mojej strony Tadeusz i Jan od strony K. Stefan i Ryszard. Za chiny żadne mi się nie podoba :confused2:

sara, to gratulacje ruchow :)) powazny etap, hehe :D ja ci powiem, ze ostatnio je czulam tez, chociaz nie jestem w ciazy :szok:;-):-D:sorry: trwalo to jakies 3 tyg, takie wyrazne ruchy, az Dawid czul. i nie w jelitach, tylko w okolicach zoladka w ogole. nawet test robilam i na usg brzucha poszlam, ale wszystko w porzadku, tzn w ciazy nie jestem, ani nic innego dziwnego raczej sie nie dzieje :D schizuje na starosc chyba.
a imie fajne!

kasia
, no prosze! Asia policjantka :)) brawo! a pieska wspolczuje serdecznie :( A Natka dlugo tanczy juz? :)) pieknie.. masz zdolne coreczki :))

Filipek tez co i rusz tanczy jakies wystepy, ostatnio taki mieli uklad - z okazji WOSP, ze az mi szczeka opadla, tak trudny i tak dobrze mu poszlo. ale to nic profesjonalnego, w przedszkolu jest w grupie tanecznej i tyle :) musze wam wrzucic ten filmik, bo naprawde bylam bardzo dumna :))

za to chodza na basen i calkiem dobrze mu idzie, jest najlepszy w grupie, jako jedyny nurkuje po koleczka juz, a przeciez chodza dopiero od listopada :))

Sara gratuluję!!!
ja też myślałam o 3 dziecku jeszcze jakoś tak z rok temu... ale już mi się nie chce:-p my nie mamy babci żadnej do pomocy czy opieki, poza tym teraz czeka nas budowa... właśnie będę zmieniać mirenę (chociaż miałam chwilę zwiątpienia - a może jednak 3 dziecko? hehehe) przeszło mi:-D

Pati Natalka tańczy już drugi rok w MDK:tak: przedtem 3 lata w pkolu chodziła na rytmikę; obecnie jest prowadzącą grupę (w sensie tańczenia), chodzi też na plastykę, a na basen to ja z nią (jestem ratownikiem, kiedyś instruktorem i sama ją uczę pływać - też śmiga jak szalona i też uwielbia nurkować)

dziś byłam w biurze paszportowym, złozylismy dokumenty, wsio; mam nadzieję, że na piątek będzie gotowy paszport (pani kierowniczka poproszona została o przyspieszenie)

reklama
Do góry