squo, fajnie miec takie zainteresowania "nie z tej ziemi" :-)
ja powoli dochodze do wniosku, ze moi za mali na rowery. nie kumaja ni w zab. wczoraj Fiol dygal po auchanie na rowerku 12", ale on jest naprawde maly; a dzisiaj na 16" nie umial z miejsca ruszyc. Maks za to od razu sie wspinal i stawal na ramie i na siodelku
przeca leb sobie rozbije natychmiast. skacze juz siedzac na siodelku, szarpie, gibie sie na boki.. ech.
Fiol za to dzis nawet na 12 nie chcial pojezdzic, raz nie ruszyl, to zrezygnowal i wolami nie moglam go zaciagnac. boje sie, ze nie bedzie chcial jezdzic i kasa w bloto :-(
ja dla Maksa jednak tego trojkolowca wezme.. tego.. raz jeszcze linki, moze nie trybi, bo ja w google chrome mam? dziwne..
ROWER ROWEREK TRÓJKOŁOWY MAGIC KOLORY !!! (964209767) - Aukcje internetowe Allegro
kasia, z pomyslami to mam podobnie ;-) zwykle tysiac na minute, a jak usiade i chce pisac - nada ;-) notes trza nosic i zapisywac mysli.
ja mam nowa fryzure, nie podoba mi sie, czekam, az odrosna ;-) ale zabieram sie za mieszkanie porzadnie - za 3 tygodnie mam miec meble do lazienki i do przedpokoju!!! i mam tez niu dywan, stolik, regal, plyte do kuchni wybralam, musze pojechac i zamowic. dzieciom biore male lozeczka i tez z glowy. uff!