reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
laski, blagam, wejdzcie na te strone.

Ekskluziff - kategoria: łazienka

to jest odkrycie dziesieciolecia jak dla mnie, moja ukochana strona od wczoraj. przyjaciolka podeslala i dzieki niej 3 godziny plakalam ze smiechu i nie moglam sie oderwac, do tego zawolalam jeszcze malza i szwagierke i pialismy razem.
tylko uwaznie ogladajcie zdjecia i podpisy pod nimi, a zapewniam dlugie godziny smiechu do lez i boli brzucha ;-) po lewej rozmaite zakladki.
aha, dodam tylko, ze to sa zdjecia wylacznie z ogloszen o sprzedazy nieruchomosci ;-) jakie ludzie wystawiaja zdjecia w opisach... ja rozumiem, ze to mozna miec w domu czasem, tez mam nieraz niezly syf, ale zeby takie zdjecia wystawiac jako etykietke mieszkania na sprzedaz???

buziaki i milej zabawy :-D

hehe, aenye - podła ty, od rana siedzę i nic innego nie robię tylko oglądam te zdjęcia:-D:-D:-D
I podobne tam polecane strony - noooo, to mam kilka dni w tym święta z glowy:-D:-D:-D

Jak tam dziewczyny żyjecie? Jak przed świętami?? ja prima aprilis? My naszej Ali rano powiedzieliśmy że dzwoniła wychowawczyni i że dzis jednak sa zajęcia, no i zesżła na dół Ala biedna przerażona bo lekcji nie odrobiła, przecież miało być wolne;-) Ale jaką miała radochę potem;-)

U mnie burdello po całości, przez prace i kurs mam do sprzątnięcia jakieś 150 m2 i wolne wieczorami po 18:dry:Miodzio.

super, kasia! fajoski twoj komiks :-D

Dita, no ja rzalam jak norka - to malo powiedziane.

oczywiscie moja mama powiedziala: 'o, ja nie smieje sie z takich rzeczy' i zrobila TA mine, po ktorej poczulam sie jak najbardziej podla istota pod sloncem. dzizas, troche dystansu trzeba.

ja nie sprzatam, panie przyjda i sprzatna. jami! ale samo dekorowanie chaty zajmie mi jutro caly dzien. i zakupy trzeba zrobic.. ah... ile przede mna :-D

Aenye - dzięki! Komiks jeden z pięciu - generalnie pierwszy wytworzony i to na hasło - temat stokrotka, czas 30 min. :szok: Mam nadzieję na progres w tym temacie.

My wczoraj po obowiązkowym pobycie na dworze (strasznie u nas jakoś zimno było, ale dzieciom nie przeszkadzało), wieczorem robiliśmy akcję pisanki z Pepe. Nawet nieźle mu wyszly. Trochę fotek wrzucę:

Tu dekorowanie klejami z brokatem - absolutny przebój u nas to był - polecam, kosztują ok. 2 zł za tubkę w papierniczym, a fajnie wygląda i super radość była u nas:
IMG_0002.JPG

Tu cały "warsztat":
IMG_0003.JPG

I dzieła zebrane:
IMG_0006.JPG

IMG_0010.JPG

A tu dekoracja z przedszkola - kurczaki w jakimś chyba życie czy innym owsie - też fajny i prosty pomysł do zrobienia:
IMG_0004.JPG

Aenye - twoja mama trochę ponura... ja tam też rżałam, bo to jest śmieszne i tyle! :-):-):-D

Witam,
kasia - super, masz talent, zazdraszczam;-):tak:
Jaja super! Dziś wieczorem i moje dziewczyny będą tworzyć dzieła;-)

aenye - hehe, no pewnie ze luz i dystans, wiadomo o gustach sie nie dyskutuje ,ale o bezguściach owszem:cool2: A mnie i tak najbardziej rozwalają podpisy i komentarze:-D

my pisanki tradycyjnie jutro, ale juz kupilam farbki, pisaki i kolorowe bibulki. tylko u mamy bedziemy robic (u nas panie beda sprzatac, dopiero jutro, niestety) i nie wiem, czy sie zgodzi na wszystkie moje pomysly :-D

MAMY CHOMIKI!!!!!!!!!! dwie samiczki :-D ciekawe, jak dzieci zareaguja! dostana w niedziele - od Zajaca ;-)

Dita,
no jasne, podpisy the best. znalazlas juz scierke na zaslonie? :-D i rozowa pantere? ja po prostu padlam wowczas :-D

kupilam mase kwiatow. 60 chyba tulipanow roznych i 10 zonkili. i dzieki Bogu, jeszcze bazie i brzozki :szok: nie wiem, gdzie ja to nawtykam..

ide dzialac, bo o 17 wraca cholota moja ;-)

reklama
cholera, dawno rotawirusa nie bylo.
no i juz scierwo jest :crazy: na razie rota vs maks 1:0...

bosz, jak mi caly dom smierdzi, dobrze, ze jutro sprzatanie bedzie, a nie, ze juz bylo.. wywietrzy sie porzadnie!

Do góry