reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
laski, blagam, wejdzcie na te strone.

Ekskluziff - kategoria: łazienka

to jest odkrycie dziesieciolecia jak dla mnie, moja ukochana strona od wczoraj. przyjaciolka podeslala i dzieki niej 3 godziny plakalam ze smiechu i nie moglam sie oderwac, do tego zawolalam jeszcze malza i szwagierke i pialismy razem.
tylko uwaznie ogladajcie zdjecia i podpisy pod nimi, a zapewniam dlugie godziny smiechu do lez i boli brzucha ;-) po lewej rozmaite zakladki.
aha, dodam tylko, ze to sa zdjecia wylacznie z ogloszen o sprzedazy nieruchomosci ;-) jakie ludzie wystawiaja zdjecia w opisach... ja rozumiem, ze to mozna miec w domu czasem, tez mam nieraz niezly syf, ale zeby takie zdjecia wystawiac jako etykietke mieszkania na sprzedaz???

buziaki i milej zabawy :-D

hehe, aenye - podła ty, od rana siedzę i nic innego nie robię tylko oglądam te zdjęcia:-D:-D:-D
I podobne tam polecane strony - noooo, to mam kilka dni w tym święta z glowy:-D:-D:-D

Jak tam dziewczyny żyjecie? Jak przed świętami?? ja prima aprilis? My naszej Ali rano powiedzieliśmy że dzwoniła wychowawczyni i że dzis jednak sa zajęcia, no i zesżła na dół Ala biedna przerażona bo lekcji nie odrobiła, przecież miało być wolne;-) Ale jaką miała radochę potem;-)

U mnie burdello po całości, przez prace i kurs mam do sprzątnięcia jakieś 150 m2 i wolne wieczorami po 18:dry:Miodzio.

super, kasia! fajoski twoj komiks :-D

Dita, no ja rzalam jak norka - to malo powiedziane.

oczywiscie moja mama powiedziala: 'o, ja nie smieje sie z takich rzeczy' i zrobila TA mine, po ktorej poczulam sie jak najbardziej podla istota pod sloncem. dzizas, troche dystansu trzeba.

ja nie sprzatam, panie przyjda i sprzatna. jami! ale samo dekorowanie chaty zajmie mi jutro caly dzien. i zakupy trzeba zrobic.. ah... ile przede mna :-D

Aenye - dzięki! Komiks jeden z pięciu - generalnie pierwszy wytworzony i to na hasło - temat stokrotka, czas 30 min. :szok: Mam nadzieję na progres w tym temacie.

My wczoraj po obowiązkowym pobycie na dworze (strasznie u nas jakoś zimno było, ale dzieciom nie przeszkadzało), wieczorem robiliśmy akcję pisanki z Pepe. Nawet nieźle mu wyszly. Trochę fotek wrzucę:

Tu dekorowanie klejami z brokatem - absolutny przebój u nas to był - polecam, kosztują ok. 2 zł za tubkę w papierniczym, a fajnie wygląda i super radość była u nas:
IMG_0002.JPG

Tu cały "warsztat":
IMG_0003.JPG

I dzieła zebrane:
IMG_0006.JPG

IMG_0010.JPG

A tu dekoracja z przedszkola - kurczaki w jakimś chyba życie czy innym owsie - też fajny i prosty pomysł do zrobienia:
IMG_0004.JPG

Aenye - twoja mama trochę ponura... ja tam też rżałam, bo to jest śmieszne i tyle! :-):-):-D

Witam,
kasia - super, masz talent, zazdraszczam;-):tak:
Jaja super! Dziś wieczorem i moje dziewczyny będą tworzyć dzieła;-)

aenye - hehe, no pewnie ze luz i dystans, wiadomo o gustach sie nie dyskutuje ,ale o bezguściach owszem:cool2: A mnie i tak najbardziej rozwalają podpisy i komentarze:-D

my pisanki tradycyjnie jutro, ale juz kupilam farbki, pisaki i kolorowe bibulki. tylko u mamy bedziemy robic (u nas panie beda sprzatac, dopiero jutro, niestety) i nie wiem, czy sie zgodzi na wszystkie moje pomysly :-D

MAMY CHOMIKI!!!!!!!!!! dwie samiczki :-D ciekawe, jak dzieci zareaguja! dostana w niedziele - od Zajaca ;-)

Dita,
no jasne, podpisy the best. znalazlas juz scierke na zaslonie? :-D i rozowa pantere? ja po prostu padlam wowczas :-D

kupilam mase kwiatow. 60 chyba tulipanow roznych i 10 zonkili. i dzieki Bogu, jeszcze bazie i brzozki :szok: nie wiem, gdzie ja to nawtykam..

ide dzialac, bo o 17 wraca cholota moja ;-)

reklama
cholera, dawno rotawirusa nie bylo.
no i juz scierwo jest :crazy: na razie rota vs maks 1:0...

bosz, jak mi caly dom smierdzi, dobrze, ze jutro sprzatanie bedzie, a nie, ze juz bylo.. wywietrzy sie porzadnie!

Do góry