reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

A wogole to zamierzam posiedziec dzis z wami o ile net pozwoli.
Dobra ale narazie musze zupe malemu dosmakowac i wloszczyzna na nasza zupe posiekac.
Dzis grzybowka ...reflektuje ktoras?:tak:

reklama
hej
U nas slonko swieci :-) caly dom spi tzn M i mała bo filip został u mojej mamy :-) wczoraj mam luzik tylko lodowka pusta i siedze głodna zaraz swoje kochanie wysle po sniadanie :-ptylko go obudze
U nas juz chyba po chorobach uff mały antybiotyk tylko do jutra i mamy jutro kontrol u laryngologa bo uszka miał czerwone ale juz nie smarka nie kaszle swoja droga to nie wiem jak jutro ogarne tego lekarza bo M w pracy nie mam z km majki zostaic :-( pociagne sie cała gromada na drugie pietro z wozkiem i młodym co sie mnie juz wcale nie slucha jestem przygotowana na mały armagedon
Kasu na jodze było rewelacja :-) wszystko mnie boli chyba sie zestarzałam pzrez te ciaze:-D

Atol, Dita zdrówka zycze
Aenya moze ta tem to zeby u nas nie było widac ze rosna a po 2 dniach wylazły :tak: tez przy towarzystwie temperatury
nanya super fasolka :tak:

Oj a u mnie zong.Nie mam czym malemu zupy zrownowazyc bo moj genialny syn (starszy oczywiscie) sobie wczoraj kwasne picie robil i cala cytryne mi zuzyl.
Maz juz do sklepu jedzie mam nadzieje ze zdazy zanim moj glodomor wyc zacznie ze glodny.
Kamila raz dwa sie rozciagniesz ...ja ryty cwicze tylko ze w domciu po przerwie tez marnie bylo ale juz sie unormowalo i calkiem calkiem mi idzie.Super ze chorubsko pokonane.

no to ruszamy w drogę
najpierw do rodziców na obiad a potem do Świnoujścia
odezwę się jutro jak się trochę ogarnę

miłej niedzieli:tak:

squo ja z grzybowej to tylko lubię pieczarkową z serkami topionymi mniami:happy2: a Ty jak robisz?
sara miłego dzioneczka! rodzinnnie tak jak i u nas
dita zdróweczka zycze duzo!

koleżanka już poszła. miło było posiedziec pogadać.Dzieciaki pobawiły sie razem.
Teraz szykujemy sie do teściów powoli..

Sara udanego wypadu.pozdrow swinoujscie bo wstyd sie przyznac maz z nad morza a tam jeszcze nie bylam.

Agnieszka udanych zakupkow.Mam pytanko czy moga pisac ci Aga w skrucie ?

Kinga moja mama maniak grzybobrania i jakies tam ususzone mam glownie podgrzybki i z takich zrobilam.Z wloszczyzna i duz iloscia cebuli zabielana smietana.Tez mniam.Czestuj sie...:tak:

U nas pieknie slonce swieci pogoda iscie letnia wiec ide z mlodym przed dom.Moge pozdrowic id was slonko.:-)

Mam pytanie o ulubione bajeczki dzieci?
Moj Kaspek nagminnie Auta oglada i caly dzionek by sie zygzakiem przebawil takim z mcdonalda (starszaki jak byly mlodsze zakupily z zestawem).Mowi na niego zyza ki bua.Maniak normalnie.Czy wasze szkraby tez tak maja czy tylko moj pierwsze hobby znalazl?

masz bardzo ladny suwaczek, Kinga :-) ten Filipkowy
i oczywiscie mocno trzymam kciuki za dzidzie, pamietam, jak ja wypatrywalam dwoch kreseczek to tez kazde klucie z podbrzusza przyjmowalam jako objaw ciazy :-D i po 3 miesiacach sie okazalo, ze to faktycznie juz to :-)

ja chce pieczarkowa, oraju! musze zrobic w tym tyg :-) moze we wt, bo na jutro juz mam obiadek, a dzis do tesciow jak zwykle :-)

squo, moj oglada z fascynacja mumu i poranki z muzyka na VH1 - takie tam dzieciece teledyski, ale tylko od shnappiego w gore, mamy nagrane i wlaczamy mu czasem :-)
a jaki to zygzak? cos nie potrafie sobie wyobrazic, jak sie mozna zygzakiem bawic ;-)
a z zabawek to tez ma swoje ulubione, taka tablice drewniana z roznymi zwierzatkami, co je sie wklada i wyciaga, powiedzmy na ksztalt puzzli. ostatnio najczesciej tym sie bawi. i uwielbia rysowac (cwiczymy kolka na razie ;-) ) i lepic z plasteliny :-)

reklama
aenye dziekuję:happy2: ja to Ci powiem że mam cichą nadzieję że jeszcze w tym roku zaciążę :-p no ale nic na sile...
Na pieczarkową wiec zapraszam jutro do siebie!!! :-)

squo moj Filip to ogląda minimini i prawie wszystkie bajki lubi:happy2: najbardziej ostatnio: Poko i Miś w niebieskim domu:)

Do góry