reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

squomage - tylko pozazdrościc tak pięknego mieszkanka,już z opisu mi się podoba.Ciekawa jestem kiedy my będziemy wprowadzać się do swojego mieszkanka ale na pewno nie nastąpi to szybko bo na razie zbieramy kasę(mieszkanie lub domek chcemy kupić za gotówkę) a na razie miszkamy na 2-wu pokojowym i nie jest żle:-)
pozdrawiam serdecznie

reklama
Agnieszka nadal nie rozumiem.Tzn rozumiem ze szczepilas go wedlug Pl kalendarza ale w takim razie dlaczego tak dlugo na te szczepionki czekalas. Ich nie trzeba sprowadzac bo to sa szczepionki z Uk kalendarza

Coś pusto tutaj dzisiaj.
My dzisiaj zorientowaliśmy się, że nie zrobiliśmy zakupów na weekend i zostaliśmy bez chleba :sorry2: wyciągnęłam sucharki, zdżemem całkiem dobre, he he :) Normalnie jesteśmy genialni. Oczywiście u nas sklepy pozamykane na kłódki, bo święto.

Pozdrawiam wszystkich w tym nieco ponurym dniu.

A ja mam wku..a bo mnie Mama wystawiła
tzn, miał Mapeciak zostac u nich na noc ale jednak się okazało, że nie może a ja miałam plany wyjściowe buuu........

Nanya gratuluję fasolki!!!!!!!!!
atol i Pati cieszę się, że z dzieciakami lepiej
Pati a co z Muter nie teges?
maja jak tam M.? przeszły już fochy? pyza super gada!
squo fajny domek co ważniejsze nie ma jak to własny!
Iza my też bez zakupów
cosmo niezła akcja z tym pokazywaniem:-D

idę się powściekac dalej:dry:

Maja1980-najwidoczniej musieli je sprowadzić bo tak nam powiedzieli i chyba nieblefofaliby nas bo jaki w tym mieliby interes?w takim czy bądz razie we wtorek idziemy na szczepienie.Skoro zalecili to nie powinny zaszkodzic.

U na już po gościnie-było miło_Odprowadzając gości poszliśmy z Alankiem kupić plecaczek do przeczkola i majteczki,także mały jest gotów,oby w środę nam nie płakał bo serce mi pęknie brrr....

Nanya sliczna fasolka.

Squo gratki domku.

Agnieszka nie zrozumialas mnie. Ja nie pisalam ze niepotrzebnie szczepicie bo zaszkodzi tylko ze nie powinniscie czekac na ta szczepionke bo oni tu kazde dziecko nimi szczepia wiec z tym sprowadzaniem to sciema.

Sarenko no to szkoda ze z wyjscie nici. Ja uwielbialam szwedac sie po cmentarzu cala noc. M juz ok...on nigdy sie dlugo nie gniewa i nawet sie ginu dzis ze mna napil hehe...dzis mu smakowal;)

U nas dzis takie nudy ze szok. Ja caly dzien rumianek popijam i z moim pecherzem juz lepiej.

sara wiem co czujesz.. też to już przechodziłam. brak słów... 3maj się! ;)

moje dziecko dziś mnie wykończyło. Całe popołudnie wołał MAMA i MAMA mimo że byłam obok niego.. tulił sie do mnie i cały prawie czas przyczepiony był mojej nogi. Szok! Przylepa moja.. I ciągle ładował się na mój brzuch co mnie na maksa drażniło i sprawialo ból.. grr..

miłego wieczorku! :happy:

Maja1980-z poczatku to mowili ze nie ma pielegniarki,potem kazali nam czekac az w koncu przyslali zawiadomienie o wizycie i szczepieniach,wiec sie ucieszylam ze w koncu je dostanie i szczerze to nie wnikalam glebiej czy maja te szczepionki czy sprowadzali.Szczepienie mamy we wtorek takze zobaczymy co powie nam lekarz. My wlasnie po woli zmykamy spac.Na dworze jest strasznie zimno i pada deszcz wiec nawet siedziec sie nie chce bo pogoda przymula ze szok. Pozdrawiamy i zyczymy kolorowych snow wszystkim:-)

reklama
Do góry