reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Agutka Lucky ma racje zmień lekarza i weź się za siebie
konkretnie takie bóle i skurcze nie są normalne
ja jestem z tych co wolą na zimne dmuchać

KICIA działa działa!
narazie 2 razy usnoł sam ale myśle, że już się utrzyma

reklama
no właśnie chcę gdzieś iść tylko nie wiem gdzie... miałam iść do gastrologa bo podobno tak może boleć np przy refluksie...a może neurolog bo może kręgosłup...a może kardiolog że serce...... nie wiem chciałam żeby ktoś mnie pokierował....chyba najpierw.... /najpierw dobrze powiedziane już 4 razy byłam u internisty/ pójdę prywatnie do jakiegoś ogólnego tylko muszę się rozejrzeć za jakimś fachmanem:baffled:

Sara ...Malwinka ładne imię moja Ala miała być Malwinka, ale urodziła się w Alicji więc tak została.... mi się podoba:tak:

Sugar nie daj się prosić jak masz na imiona:-(... no właśnie nie wiem:no::sorry2:, jak Cię zobaczę na tych bilbordach to co powiem ooooo Sugar .....a tak to znajomym imię powiem że znam tą światową kobietkę:tak:

Lucky podziwiam i też bym chciała mieć taką swoją gromadkę... ale za póżno się wzięłiśmy za robotę;-).... z organizacji dla mnie jesteś" super star "

i nie wiem co miałam jeszcze napisać........o :szok:18 zmykam do domciu

Agutko sprobuj moze na jakims forum, albo gdzies w necie poszukac jakiegos dobrego internisty w twoim miescie, popytaj znajomych moze maja wsrod znaajiomych lekarzy, a prywatnie?? bierzesz po uwage taka mozliwosc??

Agutka, ja bym poszukala w necie ogolnego pod haslem "daje duzo skierowan" bo tacy generalnie są ok (z mojego doświadczenia). I polecam prywatne przychodnie, małe, co mają kontrakty z NFZ, przeważnie zakładają je lekarze-przyjaciele pasjonaci zawodu. Ja jak plugawiłam służbę zdrowia przez pół życia, tak teraz naprawdę mam i fajną ogólną i fajną pediatrę wybierając tym kluczem. A ogólnego fajnego warto, bo często objawy są mylące dla specjalistów, którzy są mentalnie zawężeni do swojej działki, ogólni często mają szerszy obraz sprawy (jak mnie np. dermatolog leczył 2 tygodnie ze swędzenia skóry pod hasłem alerii, a to była wątroba, dostałam żółtaczki od jego leczenia w końcu... a jakoś nie przyszło mi do głowy odwiedzić ogólnego, tylko specjalistę od skóry co swędzi :dry:)

Agutka na moje oko masz osloabiony srodkowy ogrzewacz.Wspolczuwam tych boli mnie tez ostatnio sieklo kulo mnie w klacie i reka mi dretwiala.Oslabilam watrobe ale szybko sie wyciaglam z tego.

Aenye my tez z drzwiami od kabiny prysznicowej mielismy przeboje.Pol roku czekalismy.Zalamka.

Pogoda dzis boska byla.Sloneczko mi ladnie siasiama (czyt.Kasoiana) wygrzalo.Wieczorem wykichal swinstwa wiecej niz ustawa przewiduje.SUPER.Niech sie chlopak oczyszcza z glupoty lekarskiej i matki przy okazji bo sie sluchala.

Miala jeszcze ktorejs zyczyc owocnego polowania na domek ale nie pamietam kamu.W kazdym badz razie zyce abyscie wszystko jak najszybciej zalatwili.

I jeszcze mi sie cocik przypomnialo.Mowi dzis do mojego Yanga ze rybe bym zjadla trza by sie za ladna sztuka rozejrzec a tu wieczorkiem mamcia do mnie dzwoni ze ma sandacza i pyta czy moze bym chciala.To sie nazywa dobrze wyslana mysl w kosmos....musze tak samo powiedziec ze wygralo by sie 6 w totka.:tak:

Dzieki Squo to ja szukam chatki.
Mam nadzieje ze jutro sie rozstrzygnie i ruszymy pelna para z przeprowadzka.

Wlasnie uporalam sie z robieniem wzorow faktur...trza sobie bylo excela przypomniec.

na pierwsze mam agnieszka... szczerze mowiac nie znosze tego imienia ;-)
wybrala je moja siostra bo rodzice chcieli zeby poczula sie wazna starsza siostra :-D

co do plakania etc to u mnie bylo tak jak u lucky, mala po spaniu albo spala albo sie bawila i jakby co z nami na lezaczku no i wazne bardzo stale pory i rozne rytualy

aenye wspolczuje drzwi... ech

agutka bierz sie za siebie!

ja dzisiaj bardzo slabo sie czuje
jakos tak bez sensu

bo dzis jakis kosmiczny dzien do d.. jest

ano na metallike jade, mam nadzieje ze pogoda bedzie ok

ide spac, pa

Agutka zdrowka zycze

Sugar tez nie znosze imienia Agnieszka...a Maria mam na drugie:) bo ksiadz mnie ochrzcic nie chcial bo Maja to nie swiete imie i przynajmniej drugie mialo byc swiete....paranoja

reklama
hej, mala przerwa w kuciu.
Mam mega zaropiale oko, ucze sie jednym:-p:baffled:.

Sugar dobrze, ze uzywasz drugiego ( Marianna o ile sie nie myle? ;-))
Agutka takie klimaty moga byc od kregoslupa, a dokladniej od odc szyjnego. Zrob przeswietlenie jak bedziesz mogla. Ucisk na kregoslup lubi takie objawy dawac.
atol ale ci dobrze :tak:.
dobra wracam do preparatow na grzyby itp.:baffled:

Do góry