reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Agutka,
jak dziewczyny mowia, idz nawet do 10. czy 50 lekarzy. byle sie jakis sensowny znalazl.

sugar, no prosze ;-) ps tez nie lubie tego imienia :rofl2:

lucky, sugar
, no widzicie, ja z moim mam klops :-( w ogole nie chce lezec sam. ani w lezaczku, ani w ogole nigdzie.
no mam nadzieje, ze minie.

dzis na balkonie spal 3h :rofl2: mam na niego sposob, hehehe :-D
potem pojechalismy do auchana i tez spal caly czas :-D i teraz spi :-D (ofcoz z przerwami na jedzenie, ale co 3h max) ogolnie to mam nadzieje, ze w nocy sie nie obudzi :rofl2: bo beka. nawet go juz dzis nie kapie, zal mi go, tak mocno spi. szok.

sa_raa
, cos pisalas kiedys, ze moze to od mojego 'wszystkojedzenia'. moze. tez sie juz nad tym zastanawiam, bo przeca to nic dziwnego. ale jakos ladnie kupka, poza tym raz marudzi po czyms dziwnym, co zjadlam, a raz nie..
no musialabym ze dwa dni na mega dietce przejsc, moze wtedy by sie okazalo..

poza tym mam halogeny w przedpokoju :rofl2: ale fajnie! i swiatlo w lazience tez mam :-D i umowilam sie z panami (bo oni od lazienek spece, w tym kafelkarz, co nam ja robil) i beda nam next week robic balkon :-D bo goly beton lezy, syf jak nie wiem, Fiolek nie moze sie bawic :-( a balkon fajny, duzy, mozna go wykorzystac..

ide spac, buzka..!

reklama
I ja się witam wieczorową porą:-D

u mnie w rodzinie same Agnieszki i Pawły, hehe:laugh2:

Sugar a ty w jakiej kampani bierzesz udział, bo ja coś przegapiłam:sorry2:

Agutka to może być od kręgosłupa, najlepiej zrób sobie rezonans magnetyczny:tak:
badaj, badaj... i wylecz:-)

nooooo.... albo zastosuj metodę "sex dobry na wszystko" /tzn. duuuużo/ i może przejdzie, hehe;-);-);-)

ejo z rana

a ja lubie imie Agnieszka, moja najlepsza przyjaciolka sie tak nazywa:-D

lece do roboty

pozdr

Halo halo
Wastalam i zaczynam graty pakowac. Pyzak jeszcze spi.
Lece po kawusie.

Sugar to chyba Maria nia Marianna? No i Sugar mam nadzieje ze foty wyszly i zobacze Cie na bilbordach:tak:

witam z rana
my juz po zakupach, siaty rozpakowane, Brunio w pokoju buszuje a jamam czas nakawke
znowu leje!!!!!!!!!!! wrrrrrrrr:wściekła/y:
wieczorem idziemy do parafii na 'nauki' przed chrztem mlodego :/

sugar ja mialam byc olga agnieszka ale moja mama sie pomylila i jestem olga ewa ;P

reklama
Hehe Sugar to ladnie sie namieszalo:)

Dobra laski lece nastepna chate ogladac.

A pogoda do d.....tyle dobrze ze nie pada

Do góry