reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo

uzerki z Maksiem cd, chce na rece non stop i do cyca. zasnie na chwile i zaraz sie budzi. teraz wystawilam go w foteliku na balkon, otulilam jak nie wiem, ale i tak sie boje, ze mi go z balkonu zwieje, taki u nas wygwizdow..
no ale moze choc tam dluzej pospi.. az mi go zal, naprawde :-( taki towarzyski maluch :rofl2: a ja sie go pozbywam..

lucky
, czy to, ze odkladasz mala po jedzeniu do wyrka znaczy, ze nie reagujesz juz, jak placze potem? bo mi sie serce kraje, jak mlody zaczyna plakusiac.. boze, wrecz drzec sie jak opetany! mam olac, jak nic juz nie da rady? chyba za maly na to..?

w ogole to sie nie pochwalilam, ze w koncu nie bedziemy miec je.banych drzwi, co zamowilismy je ponad 4 miechy temu...
mamy jechac po zaliczke.. bo drzwi niby przyszly uszkodzone (nie wierze). demyt, demyt, demyt!!!!
kate, moge od nich zadac jakiejs rekompensaty, poza zwrotem zaliczki???

a, i mam elektrykow w domu. po tygodniu wroci nam swiatlo w lazience :-D i bedziemy miec zamontowane halogeny w domu, juuupiii! :-) jeden kabel z sufitu mniej :rofl2:

reklama
Moi znajomi od października, kiedy zamówili, do dziś nie mają drzwi :dry:
Ciągle albo przyjeżdżają uszkodzone, albo uszkadzają przy montażu. Masakra

aenye jezeli nazywalo sie do zaliczka to nic
a jezeli zadatek to powinnas dostac dwukrotna kwote poniewaz nie doszlo do transakcji z ich winy

Sugar no dawaj to imie a nie ściemniasz!;-)
atol na koncert Metaliki jedzie
my tez mieliśmy być ale nie wyszło:-(

..aenye Nieistotna ma racje:tak:

My dzisiaj byliśmy u lekarza bo u Mapecika mamy straszny nawrót skazy!
normalnie wokoło szyjki ma plamy, że hej:-(
słoneczko piękne!
dzisiaj w sklepie zagadałam ze znajomą no i się dowiedziałam, że mają tu w Świnoujściu klubik i taki plac zabaw w którym na 3-4 godziny można Bobo zostawić musze to zczekałtować:nerd:

Sa_raa u nas tutaj sa wszedzie takie klubiki, ja juz sie dowiadywalam u mnie w Warszawie tez jest. Karnet 50h kosztuje 450 zlotych. karnet jest na 5 tyg. I sie decudujemy aby mala dwa razy w tyg na 5h oddawac.Na dniach bede dzwonic i zapisywac mala od listopada.
A wiecie ze przyjeli mi Mercunie od wrzesnia do zlobka we Francji ?!?! wiedzialam ze tak bedzie jak zdecydowalismy sie na powrt do kraju

hehe, pingwinek, prawo murphy'ego ;-) ale super z tymi klubikami.. u nas tez jest taki cud, tylko generalnie drogo wychodzi (w sensie, jakby mialo byc na codzien). ale mozna nawet na godzine dziecko przywlec ;-) super sprawa, mozesz smignac na zakupy czy do kina :-) i do 20 mozna odbierac, beka.. juz widze dzieci od 7 do 20 trzymane w zlobku :sorry2::baffled:

musze sprawdzic umowe!

oczywiscie zaliczka, kuzwa

nie ma jak ****.ne kruczki prawne :baffled: :baffled: :baffled:

ech, kij im w sama zrenice, fakinsiet

tylko ile ja bede znowu na drzwi czekac, fakkkkkk....
a takie ladne wybralam :-( najlepsze, ze jak podpisywalismy umowe cos mnie tknelo na maksa i nawet odciagnelam D i namawialam, zebysmy spindalali, bo cos bedzie nie tak.
no i wyjszlo, ****nia z grzybnia po calosci.
matko jedyna!!!

Kasu u Plumka ok :-) rosnie rozrabia! byl w kilku gazetach (z okazji pampersa) i bilbordzie mamy fajna pamiatke.
Gratki dla Bruncia za samodzielne zasypianie!

Sara jak bedziesz konsekwentna to napewno sie uda! u nas dziala do tej pory!
powodzenia!

Lucky buziaki nasza supermenko :-)

Aenye no tak to jest ja tez mam wkurw z wszelkimi sprawami budowlanymi1
dzisiaj ekipa miala robic poprawki ale ... uwaga nie zjawili sie!
chyba bede musiala skrobnac polecony i troche ich postraszyc!

Pingwinek super takie klubiki - u nas niestety brak!

Kasia moze PAWEŁEK :) ??

Dita Kate dajcie fotki!

Sugar a jakie masz pierwsze imie?

Witam dziewczynki...po dłuższej przerwie:tak:
Ostatnio złapałam mega doła ...ze względu na swoje zdrowie...i nie miałam ochoty na nic:no:, oczywiście lekarz internista nic nie chce robić... powiedziała że nie widzi potrzeby...więc na swoją rękę zrobiłam badania....jak narazie jest ok, ale coś musi być na rzeczy bo mnie boli tak jak by w katce ale bardziej w stronę ramion i czasami mi drętwieją ręce i pod kolanami takie samo uczucie mrowienia ... może to kręgosłup:dry:nie wiem....aaaaaa już więcej nie piszę bo co będę zanudzać:sorry2:

mam chwilunię i lecę poczytać co ciekawego u Was:tak:

reklama

lucky
, czy to, ze odkladasz mala po jedzeniu do wyrka znaczy, ze nie reagujesz juz, jak placze potem? bo mi sie serce kraje, jak mlody zaczyna plakusiac.. boze, wrecz drzec sie jak opetany! mam olac, jak nic juz nie da rady? chyba za maly na to..?

Ale ona nie płacze potem:-D Ona zasypia. Jak nie ma spac to nie wkładam do łózeczka i nie leży w łóżeczku tylko w leżaczku i gaworzy do nas my do niej. Mamy już określone pory spania i jest ok:-) I reaguje na każdy płacz małej, jęk czy stękanie, bo nie chce żeby ją cokolwiek bolało, a a nóz jeszcze chce odbic i ja to meczy? No wiesz sama:-)

No z drzwiami współczuje:baffled:

Pingwinku a kiedy dokładnie wracacie?

Kicia buziak.

Kasiu no i git. Jak sie urodzi sam sie nazwie:-) Jak u nas Domis:-p

Agutka szukaj innego lekarza:wściekła/y: No co za łos ze sie nie zajmie toba no:no:

Do góry