reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
patrycja z dwojka WCALE nie jest tak trudno !
generalnie ja jakos nie narzekam i jak slysze "dobre" rady czy szlochy " jak to ty teraz masz ciezko" to smieje sie pod nosem....

poza tym te brzuszkowe akcje mina za gora 2 miesiace ( ktore zleca nim sie obejrzysz) i wszystko bedzie cacy :tak:

co do rozpieszczania to owszem dziadkowie maja takie prawo ale zasady co do spania czy jedzenia sa niezmienne
jedzenie bez tv i na siedzaco czy spanie o tej samej porze ( sa wyjatki ale rzadkie)
tak to jest u mnie
i dzieki tej konsekwencji nie mam z mlodymi zadnych problemow :-p

Witam
Z miszkankiem narazie lipa.To co ogladalismy ostatnio takie dosyc ale chca na minimum rok wynajac.Wczoraj posrednika kupilam i normalnie nie bylo gdzie dzwonic.Ujj:no: mam nadzieje ze cos znajde.

Kate dobrze ze malej przeszlo.

Nonek
powodzonka w szukaniu pracy.Takiej super zycze z duzym zarobkiem
3d-yeux-dollars.gif
i z seksi szefem zeby bylo na kim oko zawiesic
clin-oeil-55.gif

squo no ja jak juz bede miala na pewno szefowa, w mojej dziedzinie facetow brak. Ale nie wiem czy sie od razu ie rzuce na gleboka wode i sama nie otworze. Tylko musze zrobic rozeznanie w dofinansowaniach z unii.
A tak w ogole to w pieknym stylu spiep rzylam egzam z receptury. Nic drugi termin jeszcze jest.

sugar :cool2::cool2::ninja2:

Kasiu no to pod tego chlopca kieliszeczek wychyle.Gratulacje.

Nonek pamietaj zeby zelazo z czyms kwasnym lykac bo tylko wtedy jest przyswajalne.Tylko z tym kwasnym nie przesadz.Najlepiej z witamina C.

Aenye kurcze wspolczuje.Moja mama tez mi zawsze cos wmontuje dlatego nic jej nie mowie .Kobieta ma spokojna rozczochrana a ja swiety spokoj.Mnie tez po drugim dziecku strasznie bolalo.
Masz madrego starszaka.

No to nadrobilam nieobecnosc.
Ja juz nie pamietam jak bylo z dwojka jedno po drugim.Latwo nie bylo ale dawalam sobie rade.Za to Kaspian przerosl moje mozliwosci w pewnym momecie.Teraz jest juz oki ale wierzcie mi ciezko bylo i to bardzo.Za to ciezko sama bylam sobie winna bo zamiast siebie to lekarzy sluchalam i wyszla dupa zbita.Na szczescie juz sie z tego wyplatujemy i mam gdzies lekarzy ich dyplomy i generalizowanie.Sama umiem wyleczyc me dziecko.

reklama
Nonek, wspolczuje :-( a moze nie oblalas? ustny to byl? w koncu kolo tez mialas oblac, a zaliczylas jednak :-)

(jesu, brrr, ja mam nadal problem z mowieniem o studiach, matko jedyna, wstretu jakiegos sie nabawilam.. ktos wie, gdzie moge dyplom magistra kupic?)

squo, wspolczuje mieszkania :-( i mocno trzymam kciuki. moja mama nalezy do grona tych nadgorliwych i zbyt szczerych. ech.

sugar, pewnie, nie jest trudno :-) myslalam, ze gorzej bedzie. ale malz mnie wnerwia, bo nic mi nie pomaga. kase do domu przynosi i mysli, ze na tym jego rola sie konczy. nie umiem juz do niego o tym mowic, afera murowana. ale dosc juz o tym.
w ogole mam dzis wk.wa i dola, nie ma co sie wglebiac.

ide zaraz spac chyba. a co. przeciez mecz leci w tewe.

i kaszle, i kicham, i nic nie czuje, i katar mam do pasa. faaaakkkkk.

Do góry