reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

atol, wszystkiego naj naj naj!!!!

squo ;-)

zgadzam sie z atol, teraz Filipek na pierwszym miejscu :-) ale jednoczesnie zal mi malenstwa. ale jakos dajemy rade :-)

reklama
OJEJJ ILE ŻYCZEŃ :szok: hehehehe :-)

no to ija sie dołanczam!
atol wszystkiego najlpeszego kochana! buziaczki i sciskam muczo:-);-)
cosmo i squo Gratkiii! ;-)

miłego weekendu życzę!

no to jestem na momentos

Pati buziaki dla Ciebie ja wierze, że dasz rade wszystko pogodzić tylko spokojnie daj Wam czasu troche!
Atol, squo wszystkiego najlepszego kobiety!!
Squo o co chodzi z tymi lekarzami i Kaspiankiem?
Nona no właśnie to był ustny czy pisemny? wiesz już napewno, że nie zdałaś?

Teście są
Ja humor mam wisielczy jakiś chyba się @ zbliża
Słonko piękne za oknem
ehh.......

ps. mam zdjęcie Małego dzidzia cosmo komu mogę wysłać, żeby wstawił? Bo ja mam komp padnięty a tu nie mam programu do zgrania

No cześć Miski moje :-D

zjawiam się po długiej przewie i melduję, że u mnie wszystko ok

zdałam prawko, mój małżonek zmienia pracę a Milak zmienił się w potworasa :sorry2:

ściskam Was wszystkie bardzo mocno i przedewszystkim gratulację dla Pati :tak:

spoko nieźle jestem jeszcze na L4 do 27 maja a potem do roboty :dry: jakoś się przyzwyczaiłam do takiego lenistwa, że cięzko bedzie wracać :-p

Hej
ja jak zwykle urwanie jaj mam.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego atol i cosmo i squo.
saraa pisemny, ale wiem, ze nie zdalam. Wiem co napisalam a co nie. Wszystko mi sie popierniczylo, nie chcialam pisac glupot. W przyszlym tygodniu bedzie poprawka.
Milka gratki za prawko! i nowa prace twojego m.
Majerana teraz chodzi i gada jak opetana: Jezu Kurde. Ciekawe skad ona to wychwycila...:-p

reklama
Ja się dołączam do życzeń i gratulacji! Atol, Squomage - wszystkiego naj naj! Cosmo - gratulacje!! Miłeczko - gratki prawkowe, super że ok!!
Ja jakoś ciągle gdzieś chodzę, nie mam kiedy do kompa usiąść, więc tylko serdecznie was wszytkie pozdrawiam weekendowo. Tu piękna pogoda :-):-):-)

Do góry