reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Kurcze mlody mi komp wylaczyl wtrakcie wysylanie postu...uf na szczescie sie wyslal.

Pada u nas...ble...nici ze spacerku.

Po poludniu ma przyjechac moja kuzynka wiec musze jakas cukiernie przyatakowac i ciacho nabyc.
Papa.

reklama
Nieistotna smacznego zycze.

Kaspian w plytach rzadzi...suuuuper zabawa -zabawki leza .Najlepsza jest oczywiscie w garach...nabylam sobie nowe pikne smiejace sie emaliowane gary i co ?...I juz sa poobijane ....ba mam synka wandala...hihi.

my tez wlasnie walczymy o to by zasnal, walczymy na zmiane :)

gofr byl pycha, pierwszy w tym sezonie :)

No tak jak mam czas to sama siedze...Masz ci los
noir-signe.gif

reklama
hehe, squomage :-D faktycznie monolog :-D

ja na spacerku dzis... ogolnie bylo fajowo, mlody kimal caly czas, a starszak biegal z dziecmi na placu zabaw :-)
za to ja chyba sie przesililam i pod koniec (poltorej godziny smigalismy po tym placyku za Fiolem i potem po skwerku kosciuszki) - juz wymieklam, slabo mi bylo i niedobrze...
chyba na razie dam sobie spokoj i bedziemy wylazic na dol do piaskownicy :rofl2: ja sobie geriatrycznie z deka na laweczce posiedze :-D

mlody nr 2 od dwoch dni sie buntuje i nie zasypia w dzien na dluzej niz godzina - poltorej. potem przerwa na wodzenie oczami i ssanie cycka (z przerwami kilkuminutowymi na krotki odjazd). wiec juz nie jest tak fajnie :-D bo przylepiony do mnie.

Fiolek za to wreszcie w domu i usypia u siebie.. BOZE, JAKI ON JEST WIELKI!!!!!!!!!!!!!! serio, nie macie pojecia, jakie wielkie dzieci macie w domu :-D normalnie ten tylek, jak po tygodniu przebralam, to sie zawiesilam, jaki wielki... i te nozki.. i te raczki.. no normalnie STARSZAK jak nic..!

az sie wzruszylam, hehe ;-) jeden jak lupinka orzeszka, a drugi jak kokos przy nim, hehe :-D

sweet..

dobra, ide kapac mlodego nr 2 i bede sama sie ogarniac do spania, bo padam na cycki, cos mnie chyba bierze i na dodatek jutro musze rancem wstac do Fiola, i pare razy w nocy do Mako..

ogolnie jestem przerazona i wyc mi sie chce, ze nie dam z niczym rady.. dobrze, ze rano mama na chwile przyjedzie, bo ten moj to ciagle w pracy :-(

koncze, bo juz mi humor powoli zwisa (robi sie wisielczy znaczy sie :blink:)

Do góry