reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam z wieczora, moje rewelacujne dziewczyny cos mi w kompie poprzestawialy i znikl mi pasek wndows na dole, gdzie mam skroty do najczesciej uzywanych programow

dodatkowo t w pracy i nie wzial telefonu wiec nawet nie moglam sie go zapytac co zrobic:angry:

firefoxa dopiero teraz udalo mi sie odpalic i to tylko przez przypadek, a paska nadal nie mam

czy ktos mnie oswieci jak mam to zrobic zeby sie pojawil?

my dzis na mega dlugim spacerku bylysmy

sama z dwojka na placu zabaw, to sie troche uchetalam

jeszcze Hanka juz bez pampka na spacery chodzi, wiec dwa razy siku i w miedzyczasie stwierdzila ze kupe tez sie chce, rewelacja:baffled:

Helenie rosna dwojki gorne, smiesznie bedzie wygladac, bo jedynek nie ma:-)

ale jest tak mega marudna ze hej, ryk caly dzien i miss world upierdliwosci, Hanka tez dala do pieca wieczorem, bo nie spala w gole w dzien, takze jestem jak prez maszynke przekrecona:dry:

jutro tez sama z dziewczynami, T pracuje 11-22

nieistotna doczytalam o tych butach

u mnie Helena zawija stopy do srodka i ma nogi na beczce prostowane, ortopeda stwierdzil "szpotawe", bleee strasznie brzmi

ale wlasnie powiedzila ze buty z twardym zapietkiem i 30min dziennie zakladac lewy na prawy, jak nonek pisala

szczerze powiem ze nawet sie nie zastanawilam dlaczego ten zapietek ma byc taki wzny w tym przypadku, ale sie stosuje:-p

Hanka nie miala takich problemow i ortopeda mowil ze wszystko jedno jakie buty bedzie nosic, czy ze sztywnym zpietkiem czy nie

wiec mysle ze jednak cos w tym jest, skoro juz dwoch zupelnie niezaleznyh lekarzy mowi to samo

dobra spadam ,bo gadam sama do siebie

juz niedlugo T wraca to komp do porzadku doprowadzi, pa pa

Witam się i ja:-)
dziś miałam ostatni zjazd w tym roku, jeszcze tylko jeden egzamin i luzik
i dostałam dzisiaj ocenę celującą /to na studiach też można?/

Jaaaaaaaaa, ale fajnie Atol, że T. już pilotuje:tak: mogę być jego pierwszą pasażerką, a co!;-)
Patrycja Natala przeszła ospę , jak miała 5 miesięcy i luzik
smarowałam fioletem, kąpałam we fiolecie i trwało to max. 8 dni
no i pozazdrościć aniołka
Nieistotna - o rany:szok: mocno przytulam
co do stópek - to ja proponuje też łażenie gołymi stopami po róznych powierzchniach /piasek, trawa, ziemia, itp. - ale trzeba asekurowac, żeby jakieś szkło czy inny badziew się tam nie plątał/
Czarna - GRATULACJE!!! ja też tak chcę;-) trzeci chłopiec
Cosmo no szykuj się
Sugar udanej imprezki
Lucky, Sa_raa buziam:-) Malwinko - jak egzaminy???
Kasu fajnie z tym przedszkolem macie
Kasia sikam z Piotrusia i fajnie, że wyniki OK, tylko to swędzenie a kysz, a kysz...
Nonek wyobraziłam to sobie i padłam, Paweł też:laugh2:
Kinga jak autko?
Squo fajnie masz z dziećmi, heh

DITA kochana ty moja, pisz mi co i jak z wyjazdem??? Co mamy brać? co jest w domku na wyposażeniu? No i ogólnie to całuski:-D

czy kogoś pominełam???

czesc dziewczyny!
My własnie wstalismy:happy: mąż już robi śniadanie bo Filipek jak tylko wstał to woła: am am am am... !!!! hehe głodomor:-)
Na obiad dzis idziemy do teściów. dobrze bo nie mam roboty z obiadem:-p Tesciowej czekolade trzeba kupic bo ma imieninki.

kate auto super, jezdzi sie naprawde wygodnie dzieki! ;-)

Co do zapiętka to chyba chodzi o to, że jak ma usztywniony staw skokowy to nie wywija nóg do środka. U nas nie ma szans wepchnąć go w kapcie w domu, więc nie wnikam :dry: Generalnie na boso, ew. skarpety. Ale co ciekawe to z powodu chuderlawości ma już ten odcisk stopy jak dorosły, czyli ten luk stopy wysklepiony. A stawia po mamusi i dziadku lekko na zewnątrz. Ja nie byłam u ortopedy, zakładam że jak biega na długie dystanse i się nie wywala to nic mu złego nie jest.

kate - gratki egzaminowe! :rofl2::-):laugh2: Celujący, wow! :-):-):-) Co do ocen to zależy od uczelni, u nas w Gda na uniwerku nie ma, a na akademii med. są. Więc u nas rzeźbili na studiach średnią biorąc przedmioty z Akad. zamiast z Uniw. :blink:

Ja dziś w pracy, ostatnie podrygi - jeszcze 2-3 dni i idę siedzieć w domu i pisać ścierwiasty doktorat. Może się obronię przed emeryturą ;-) W końcu jakaś odmiana po dłubaniu latami w labie :happy:

U Piotrula jakiś skok rozwojowy - strasznie zaczął mówić, co dzień jakieś słowo staje się podobne do polskiego oryginału. Przy tym chodzi się w kółko przytulać do nas :happy: Słodki strasznie. Z choroba coraz lepiej - już praktycznie nie kaszlał w nocy. ja zdrowa, D. jednak coś charka od tej Piotrusiowej bakterii.

Nieistotna, straszny wypadek :-( Dobrze, że ok wszystko. Współczuję ci przeżyć :-( Fajnie że Filipek towarzyski się robi :happy: A jak z jedzeniem u niego? Lepiej?

reklama
Moje dziecko zjadlo dzis sniadanie i za do tej pory w szoku jestem
zjadl pol berliso ryz na mleku i 6 kesow chleba, i podziubal od mnie troche platek na mleku szok
ogolnie prawie nic nie je ale juz czasem zdarza mu sie co jakis czas siegnac do nas do talerza i zjec po 3 -4 kesy a to duzo
moze niebawem mu sie
zoladek rozciagnie

moj maly smiga w domu zawsze bez kapci, a na dworze aktualnie w trampkach
nie wiem czy chce go zamknac w sztywnych butach bo w sumie na moje oko to chodzi bardzo ladnie, naprawde lekko (po mnie) zawija stopy do srodka

a i wczoraj pierwszy raz jezdzil na motorze :) nie wiem czy mu sie podobalo bo mine mial nijaka heheh
jak skonczy 3 latka kupie mu wlasny moto :)

Do góry