reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
aenye dasz rade wyluzuj kobito
ja to spokojnie ogarniam dwa jak atol
kwestia wyrobienia i ju
bedzie dobrze
ide ogladac losta a potem wale w kimono bo mi kacowo jeszcze nie przeszlo
ja to spokojnie ogarniam dwa jak atol
kwestia wyrobienia i ju
bedzie dobrze
ide ogladac losta a potem wale w kimono bo mi kacowo jeszcze nie przeszlo
Elo kobity:-)
Byłam u mamy na weekend i cholera mam córcię co zasypia na rękach buuuuuuuuuuuu. No i znowu bedzie płakanko o spanie samej, a przede wszystkim zasypianie.
Domiś ma nagły wzrost zębów, 4 dni temu było 6 a dziś jest 12. I razem to gorączka, rozwolnienie i ciągły płacz i wyczerpanie fizyczne. Pokłada sie biedaczek ciągle na ziemi:-(.
Liluch zagadywowywuje mnie na śmierć i kilkakrotnie powtarza pytanie, zanim zdążę na nie odpowiedziec, z prędkością swiatła, doprowadzając mnie do prawie czerwoności, ale generalnie cudny łoś:-)
Ja jedynie co słychać to chrypa z powodu zdartego gardła i co widać to oczy z popękanymi naczynkami, mega krwiste bo brak snu jest okropny.:-(
Wróciłam do domu na regenerację.
Aenye moja Mi też cudnie spała, ale niestety tylko przez tydzień, [potem był ten felerny 2/3 tydzień gdzie ciągle na cycku wisiała bo okres wzrostu a teraz się normuje już. Bedzie ok i na bank sobie wszystko ułożysz, ja z 3 jakoś daje rade, więc spoko. I tak samo miałam z porównaniem dupek dzieciaków tzn Domisia i Mi
Sugar co to za panieński? Opisz trochę;-):-)
Atol gratuluję Tomkowi!!! Ech spacery z bezpieluchowymi dziećmi na poczatku są mega fajniuchne, Lil osikiwał każda trawkę
Kasiu super masz Piotrusia gadułka i D tak samo sprawdza mnie codziennie, jak dlugo wytrzymam i kiedy zezwolę na np opróżnienie szuflady do cna Zdrówka.
Cosmo i jak sie czujesz? A chłopaki sa przecudni, sama zobaczysz;-):-)
Sara Ty wiesz że ja mam tak samo jak Ty... lalalala
Kate, Nonek gratuluję ocen i pięknie zdanych egzaminów:-)
Squo mój D zsypia w dzień koło 13 właśnie a potem o 20 i nie ma kłopotu. O któej Kaspek zasypia normalnie? Pozdrawiam:-)
Kicia pozdrów P. Mam nadzieje ze lepiej się czuje:-) Ukochaj Plumka a Tobie cmok prosto w czoło
Kasuelfie a teraz już lepiej? Brunek też chorował? Ściskam Was:-)
Byłam u mamy na weekend i cholera mam córcię co zasypia na rękach buuuuuuuuuuuu. No i znowu bedzie płakanko o spanie samej, a przede wszystkim zasypianie.
Domiś ma nagły wzrost zębów, 4 dni temu było 6 a dziś jest 12. I razem to gorączka, rozwolnienie i ciągły płacz i wyczerpanie fizyczne. Pokłada sie biedaczek ciągle na ziemi:-(.
Liluch zagadywowywuje mnie na śmierć i kilkakrotnie powtarza pytanie, zanim zdążę na nie odpowiedziec, z prędkością swiatła, doprowadzając mnie do prawie czerwoności, ale generalnie cudny łoś:-)
Ja jedynie co słychać to chrypa z powodu zdartego gardła i co widać to oczy z popękanymi naczynkami, mega krwiste bo brak snu jest okropny.:-(
Wróciłam do domu na regenerację.
Aenye moja Mi też cudnie spała, ale niestety tylko przez tydzień, [potem był ten felerny 2/3 tydzień gdzie ciągle na cycku wisiała bo okres wzrostu a teraz się normuje już. Bedzie ok i na bank sobie wszystko ułożysz, ja z 3 jakoś daje rade, więc spoko. I tak samo miałam z porównaniem dupek dzieciaków tzn Domisia i Mi
Sugar co to za panieński? Opisz trochę;-):-)
Atol gratuluję Tomkowi!!! Ech spacery z bezpieluchowymi dziećmi na poczatku są mega fajniuchne, Lil osikiwał każda trawkę
Kasiu super masz Piotrusia gadułka i D tak samo sprawdza mnie codziennie, jak dlugo wytrzymam i kiedy zezwolę na np opróżnienie szuflady do cna Zdrówka.
Sara Ty wiesz że ja mam tak samo jak Ty... lalalala
Kate, Nonek gratuluję ocen i pięknie zdanych egzaminów:-)
Squo mój D zsypia w dzień koło 13 właśnie a potem o 20 i nie ma kłopotu. O któej Kaspek zasypia normalnie? Pozdrawiam:-)
Kicia pozdrów P. Mam nadzieje ze lepiej się czuje:-) Ukochaj Plumka a Tobie cmok prosto w czoło
Kasuelfie a teraz już lepiej? Brunek też chorował? Ściskam Was:-)
wiem, że sa cudni, jak byłam z Mają w ciąży to marzyłam o synku, nie podglądałam płci i całą ciążę mówiłam do brzucha Gabriel...
własnie mi się podoba taka mała różnica wielku jak sa 2 dziewuszki albo 2 chłopców, tak ładnie się wtedy bawią... strasznie chciałabym miec synka, ale jako 3 dziecko....
nie wiem co ja sobie tak tą dziołszkę wkręciłam może przez to, że lekarz mnie od dawna zapewniał, że to na 1000% dziewczynka, dopiero miesiąc temu stwierdził, że jednak chłopak... Poza tym ja zawsze chciałam mieć siostrę, ale moja umarła ;( między nami była róznica 14 miesięcy, Aga umarła jak miała 7 miesiączków tylko... może to niewiarygodne, ale pamiętam ją jak mama kąpała nas razem w wanience... zawsze mi jej brakowało i chciałam żeby chociaż Maja miała siostrzyczkę... no ale brat tez fajny :-)
ja właściwie wpadłam się pożegnać, mam się dziś do szpitala zgłosić...
wczoraj wypiłam rycynę, później miałam całą wkładkę podbarwioną krwią, skurcze co 15 minut, ale przeszło... Tak czy siak położna kazała przyjść więc idę :-)
Jakby co to dam znać :-) Buźki
Cosmo - to trzymam bardzo kciuki!! Żeby szybko i bezproblemowo synek wyszedł :-) Synki są fajne. I z siostrą się na pewno będzie bawił fajnie, zobaczysz :-)
Luckymama - buziaki dla waszej rodzinki. Domiś ekspresowy z wychodzeniem zębów Biedulek, że tak cierpi... :-( Ale może jak tak szybko idą, to jeszcze parę dni i zapomnicie o zębolkach. A Mi się szybko przyzwyczai do zasypiania samej, w sumie już raz przyzwyczajona, więc nie nowośc
Squomage - hehe, tak to jest, jak się ma czas, to nikogo nie ma ;-)
Aenye - wykorzystuj babcie i ciocie, jak tylko są chętne Jak pisze Lucky - teraz pewnie kryzys wzrostowy, naprawi się Maks szybciutko
U nas noc śmiechowa - ja spałam jak zabita i śniłam że mam córkę. A Piotruś podobno strasznie jakoś kaszlał - D. śniło się ciekawie:
ludzie wybierają zwierzątka: chomiki to nie bo żyją tylko dwa lata, lepiej coś co dłużej żyje... może królik? Hmmm.. a takie dzieci to w ogóle długo żyją???
Obudził się czym prędzej poszedł sprawdzić czy Piotruś żyje Demon spał sobie smacznie. Sen mi się spodobał
A Piotruś mocno samodzielny. D. słyszał jak się budził, siadał, smarkał, i jak się wysmarkał szedł spać dalej. Ale mama ani tata nie wołał ani razu... Kochany glonek.
Luckymama - buziaki dla waszej rodzinki. Domiś ekspresowy z wychodzeniem zębów Biedulek, że tak cierpi... :-( Ale może jak tak szybko idą, to jeszcze parę dni i zapomnicie o zębolkach. A Mi się szybko przyzwyczai do zasypiania samej, w sumie już raz przyzwyczajona, więc nie nowośc
Squomage - hehe, tak to jest, jak się ma czas, to nikogo nie ma ;-)
Aenye - wykorzystuj babcie i ciocie, jak tylko są chętne Jak pisze Lucky - teraz pewnie kryzys wzrostowy, naprawi się Maks szybciutko
U nas noc śmiechowa - ja spałam jak zabita i śniłam że mam córkę. A Piotruś podobno strasznie jakoś kaszlał - D. śniło się ciekawie:
ludzie wybierają zwierzątka: chomiki to nie bo żyją tylko dwa lata, lepiej coś co dłużej żyje... może królik? Hmmm.. a takie dzieci to w ogóle długo żyją???
Obudził się czym prędzej poszedł sprawdzić czy Piotruś żyje Demon spał sobie smacznie. Sen mi się spodobał
A Piotruś mocno samodzielny. D. słyszał jak się budził, siadał, smarkał, i jak się wysmarkał szedł spać dalej. Ale mama ani tata nie wołał ani razu... Kochany glonek.
witam
ja juz po FR stronie, w Polsce kompletnie brak czasu na internet,a jak czas byl to mala spala w pokoju gdzie byl net.Ale juz jeste na dobre.
Przede wszystkim Aenye wielkie gratki widzialam zdjecia synka, jest przecudny!
Lucky zdjecia corci tez ogladalam na galerii i az sie zkochalam.
Jak sie uda to postaram sie nadrobic zaleglosci.
u nas leci jakos. Mercedes ma faze jeczenia na wszystko i doprowadza mnie do szalu,mala mloda w brzuchu wariuje, nie mamy zadnego pomyslu na imie i czuje ze bedzie bardzo trudno-nic nam sie nie podoba.
ja juz zyje powrotem do Polski w listopadzie, juz mamy zarezerwowany domek do wynajecia w Wawie za smieszne pieniadze wiec jestesmy szczesliwi.
A mnie wszystko sie tyka, najpierw jak pisalam jakis stan zapalny w plucach,potem ciagle zapalenia ucha,teraz jakies plesniawki na jezyku,stara baba ze mnie i tyle.
Kasia bo ja nie w temacie...wiadomo juz co masz w brzuszku????
Caluje Was goraco!!!
ja juz po FR stronie, w Polsce kompletnie brak czasu na internet,a jak czas byl to mala spala w pokoju gdzie byl net.Ale juz jeste na dobre.
Przede wszystkim Aenye wielkie gratki widzialam zdjecia synka, jest przecudny!
Lucky zdjecia corci tez ogladalam na galerii i az sie zkochalam.
Jak sie uda to postaram sie nadrobic zaleglosci.
u nas leci jakos. Mercedes ma faze jeczenia na wszystko i doprowadza mnie do szalu,mala mloda w brzuchu wariuje, nie mamy zadnego pomyslu na imie i czuje ze bedzie bardzo trudno-nic nam sie nie podoba.
ja juz zyje powrotem do Polski w listopadzie, juz mamy zarezerwowany domek do wynajecia w Wawie za smieszne pieniadze wiec jestesmy szczesliwi.
A mnie wszystko sie tyka, najpierw jak pisalam jakis stan zapalny w plucach,potem ciagle zapalenia ucha,teraz jakies plesniawki na jezyku,stara baba ze mnie i tyle.
Kasia bo ja nie w temacie...wiadomo juz co masz w brzuszku????
Caluje Was goraco!!!
K
Kinga85
Gość
Hej, my własnie wstalismy
czas na sniadanie.. Nocka mineła dobrze Filip dzis miał melodie do spania.
Pogoda troche sie zepsuła no ale cóż..
miłego dnia życzę;-)
pingwinek witaj!! :-)
czas na sniadanie.. Nocka mineła dobrze Filip dzis miał melodie do spania.
Pogoda troche sie zepsuła no ale cóż..
miłego dnia życzę;-)
pingwinek witaj!! :-)
K
Kinga85
Gość
Dziewczyny mam pytanie do was, bo w piatek chcemy pojechac z Filipkiem na basen (1raz):-) no i nie wiem co sie takim maluchom zakłada do wody, co wy swoim szkrabom zakładacie na tyłek do basenu?
z góry dziekuje za pomoc
z góry dziekuje za pomoc
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Pingwinek witaj!!!!
kinga ja kupilam huggisy do plywania 15zl 10szt
reklama
K
Kinga85
Gość