reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita dzięki

Roni dzieje się dzieje tutaj, dlatego sprytnie wykorzystuje zamieszanie aby powoli się wkręcić w wasze towarzycho:blink:.

A pozatym dzięki za przywitanie, wiem ze początki będą trudne (dla mnie) ale dam rade jak to Sugar powiadała; " komandosi nie pękaja".

reklama
Roni ja to na to Twoje USG się nie mogę doczekać.:tak::tak::tak:.............
a ja nie wymiotowałam i mam dziewczynkę, więc "na dwoje babka wróżyła"

mi się już dwa razy śniło Roni, że to twoje drugie to chłopak;-)
Ale moje sny sa różne. Na pewno są prorocze, ale jeszcze nie nauczyłam się odczytywać - niektóre zupełnie na opak;-)
No zobaczymy;-)

Tak po krótce, żeby nie było że nie wiem co tutaj wyprawiałyście:

Sugar GRATULACJE ŚLICZNEJ KRÓLEWNY.
Aenye (choć Cie teraz ni ma) Gratuluję małego facecika w brzusiu i nowego m.
Roni tobie również Gratulacje maleństwa pod serduchem- i nic się nie zamartwiaj masz taką samą sytuacje jak ja miałam z Laurą więc tylko dobre myśli proszę mieć. I nowego mieszkanka też gratuluje.
Czarna wsio najlepszego dużo miłości i zrozumienia. Mały fantastycznie wygląda na zdjęciu w podpisie.
Kasia_z oglądałam fotki z nowego mieszkanka i również bardzo gratuluję. Nie ma to jak 3-pokoje:tak:.
Kate- Po pierwsze Wielkie Gratulację dla Asi, dla mnie wynik fantastyczny. Moja sierotka dopiero na etapie dokształcania pływania ale idzie coraz lepiej.:rofl: I gratuluję furki, ładne cacko.
Dita –Ty to szczęściara z tymi wygranymi może tak w Totka zaczniesz grać??? Dużo zdrówka dla małej bo chyba ostatnio znów przeziębiona była.
Kinga85- czytałam coś że podobno bez powodu chudniesz i ciąże wykluczasz bo bierzesz tabsy, a jakie bierzesz? Bo podobno Jasminy (czy jakoś tak) mają to do siebie że nie zatrzymują wody w organizmie i się chudnie:confused:.
Lucky podziwiam takie małżeństwa na odległość. Ja bym nie potrafiła:no:, ale święta już tuż tuż

Dobra to chyba na tyle, pominięte mamuśki sorka że nie opisałam ale na razie tyle pamiętam a reszta to już na bieżąco (no chyba że cosik mi się przypomni):-(

hoho sie dzieje...
witam stare i nowe uczestniczki forum!!!!!!!!!:tak::-)

Agaton fajnie ze znowu jestes!;-)
brawki dla Asi!

Ja tez witam Agaton i Czarna!!! I zapraszamy nowe forumowiczki na nasze watki. Wklejcie sobie suwaczki z Waszymi malenstwami. Pytajcie jak to pomozemy.

Witaj Pingwinku musze Ci powiedzieć że co oglądam fotki Twojej maleńkiej nie mogę się napatrzeć jest niesamowita. Kiedy moja będzie miała takie włoski tak bym chciała jakieś kiteczki porobic.

Wow ale tu cisza:confused:

reklama
Witam wieczornie :)

Jak pisałam wcześniej mam dwa a w zasadzie trzy skarby w domku :-)
Najstarszy to oczywiście mężuś ;-)
Później w kolejce stoi synek lat 7
A następnie upragniona, wymarzona córeczka KAsia miesięcy prawie 11 (styczniówka ;-))

ZA chwilkę postaram się wkleić zdjęcie moich pociech i utrapień w jednym:happy2:

Do góry