reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no to jeszcze napiszę skoro zajrzałam :-D

czarna79 wiesz ja mam wielką nadzieję że to poprostu taki już jest mój organizm. jeszcze musze isc do ginka bo na dzien dzisiejszy mam IIIgr nadżerki i nieco sie obawiam że tu lezy przyczyna mojej wagi i chudnięcia. Okaże się w tygodniu następnym. A co do córuniu to owszem również chciałabym aby była następna:tak: do kompleciku rodzinnego;-)
Pozdrawiam!
Ann_a witaj, zostań z nami :cool2: Miło i Ciebie poznać

Kuźwa jestem w szoku sorki laski:-D super że tak sie grono powiększa:tak:

hehe, ja tez jestem w szoku.
Nadal;-)

A póki co oglądam sobie ,,supertornado'' - płytę dvd dołączoną dziś do Rzeczpospolitej (kocham takie filmy;-)), reszta śpi, no, może nie cala reszta, glon najmłodszy robi jeszcze mini sceny w swoim łóżeczku,, ale myślę,że jeszcze z 10 min i będzie słodko śnił;-)
A mi się spać nie chce;-):-D

no prosze - nie bylo mnie caly dzien a tutaj rewolucje socjalne

witam wszystkie nowe mamy i przybijam pione tym starym- nowym

ja impreze Ignacego robie u rodzicow
beda moi rodzice of kors siostra taty z mezem i dziecmi , prababcia i moze jacys znajomi bliscy
generalnie tak jak zawsze
impreza wieksza bedzie na chrzciny malego jak bedziemy robic juz w waw wtedy jeszcze rodzina od strony Szymona
ale nie mam wczowki na jakies party w knajpie
wole w domu swoeim :cool2:

Dziendoberek :-) kawusiowo
Nocka u nas jakaś dziwna :confused: młody wstawał z 5 razy ostatnio mu sie nie zdaza całe szczescie zaraz usypiał grzecznie wiec w miare jestem wyspana :-)
I napisze jeszcze że od stycznia chyba do pracy wracam :-( bo musimy troche nareperowć budzet szkoda mi maluszka ale w sumie bedziemy pracować z moim menem na zmiane tzn raz on bedzie w domu raz ja czyli obejdzie sie bez żłobka :-) nie wiem jak to bedzie :confused:

Jako trzecia witam kawusiowo ;-)
Jak ja sie cieszę że dziś jest piątek!! mąż w końcu wróci normalnie po 15 z pracy i bedziemy mogli spedzic rodzinnie popołudnie.
A wieczorem tany tany heh;-):cool2: ANDRZEJKI DZIŚ!! :-)
Od razu życzę wszystkim udanego dnia i wieczorku!:-)

kamila dobrze będzie! głowa do góry ;-) Dobrze Ci zrobi pójscie do pracy, ja sama chciałabym w końcu znaleźć jakąś dla siebie. Zazdroszcze Ci. No i obędzie się bez żłobka! same plusy widzisz :-)

reklama
Ja tez witam goraco
Ja juz po kawusi. Zaraz jade zalatwiac malej nianie z urzedu, bo w zlobku u nas nie ma miejsc niestety, podobno trzeba rezerwowac termin jak sie jest na poczatku ciazy.
Milego dnia wszystkim zycze

Do góry