reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dziś ponownie wlazłam do was aby „bezczelnie” podpatrzeć co tam u was się dzieje i widzę, że bardzo dużo!!!!! Chyba jakiś magiczny dzień na powroty i całkiem nowe uczestniczki waszego forum, dlatego i po cichutku po bardzoooo długiej przerwie pragnę powrócić:zawstydzona/y:. Wiem, ze już wcześniej próbowałam no ale nie potrafiłam się jakoś w drożyć w wasze dyskusję i sprawy ale tym razem bardziej się postaram:tak:. Tak wiec WITAM PONOWNIE znane i nieznane mi mamuśki.

Agaton no fajnie bo to co było to jakiś KOSMOS:eek:;-)

No i widzę że te urodzinki to w większości duże imprezki będą - to i ja chyba się zdecyduję, jak kasia dała radę na 23m2 to ja też mogę.........i dodatkowo dostałam premię w pracy, którą mogę przeznaczyć na te urodzinowe szaleństwa:-p
Asia gratulacje ,czepkowy wyczyn ok :tak:
Wierszyk Lucky napiszę na kartce z życzeniami tej koleżance co ma dzieci jak sugar - jak dla niej pisany
Plumek twardy mężczyzna dał radę , teraz już z górki.

reklama
fajnie ze jestescie czarna i agaton,ja tez tak kiedys znikalam i wracalam.:shocked2:
gratulacje dla Asi:-). my wybieramy sie na basen juz pol roku.brak czasu i lenistwo z drugiej strony nie pozwolily nam tam dotrzec.
moze w grudniu:confused:
ale nam sie forum fajnie powieksza.:tak:

Do góry